Hassan_Haassni (26-12-14)
کاربر شهرسختافزار
Hassan_Haassni (26-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خود قطعه بعد از رسيدن به دماي خيلي غير عادي خاموش ميكنه سيستم رو!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I am The noobkiiler
I am a beta tester
I am A ubisoft Beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
*MoJtAbA* (25-07-14), Mehrdad.A 88 (26-07-14)
کاربر شهرسختافزار
چند ساعت پیش فن گرافیک از کار افتاد تطادفی رفتم تو speccy دما رو نگا کردم 104 درجه بود اگه تو speccy نمیرفتم گرافیک سوخته بود
واسه همین
*MoJtAbA* (25-07-14), Mehrdad.A 88 (26-07-14)
کاربر شهرسختافزار
خب دوست عزيز شما گرافيكتون سوخت نبايد اصلا روشن ميكرديد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل گرافيكتون قديميه؟
I am The noobkiiler
I am a beta tester
I am A ubisoft Beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
Mehrdad.A 88 (26-07-14)
کاربر شهرسختافزار
مشکل نداره فن گرافیک رو تعویض کن ببین تصویر چطوریه اگر مشکل بهم ریختگی داشتی بگو تا راهنمایی کنم
*MoJtAbA* (26-07-14), Mehrdad.A 88 (26-07-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه دوستان شانس اوردم گرافیک نسوخت ولی میخوام جلوی تکرار همچین اتفاقی رو بگیرم
گرافیک Elite gt 630a
DEEPCOOL VGA Cooler V95 قیمتش 34 تومن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (27-07-14)
کاربر شهرسختافزار
اوه چه چیزه خوبیه مرسی الان فن PENTIUM 3 گذاشتم رو گرافیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله این فن مخصوص vga هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (27-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks