با سلام
من میخوام روی لپ تاپ ویندوز 10 نصب کنم ولی نمیدونم کدوم سایت نسخه اصلی و نهایی نه نسخه مخصوص توسعه دهنده ها، و مشکل نداشته باشهلطفا کسانی که اطلاع دارن لینک معتبری رو معرفی کنن ممنون میشم

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

لینک دانلود ویندوز 10 نهایی
 لینک دانلود ویندوز 10 نهایی
                با سلام
من میخوام روی لپ تاپ ویندوز 10 نصب کنم ولی نمیدونم کدوم سایت نسخه اصلی و نهایی نه نسخه مخصوص توسعه دهنده ها، و مشکل نداشته باشهلطفا کسانی که اطلاع دارن لینک معتبری رو معرفی کنن ممنون میشم
|  | 
amd95 (19-02-16)

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

پاسخ: لینک دانلود ویندوز 10 نهایی
                خیر به تورنت دسترسی ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لینک میشه ببینید
این ویندوز های کرک شده آپدیت ها رو دریافت می کنن؟
در ضمن لپ تاپ freedos بدون ویندوز ، برای پارتیشن بندی نرم افزار خاصی نیاز هست؟
                من خیلی وقته ویندوز سایت های فارسی رو تست نکردم . به نظر که اپدیت شده میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amd95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با همون ویندوز میتونید پارتشین بندی کنید .
amd95 (19-02-16)

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

از راهنمایی ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (19-02-16)

کاربر فعال انجمن سختافزار

کاربر فعال انجمن سختافزار

امیدجان زحمتی نیست لینک تورنتشو محبت کنی برام .با utorrent دانلودش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|  | 
                متاسفانه لینک ها را در انجمن نمیشه قرار داد . باعث ایجاد مشکل میشه . کافیه تو سایت تورنت سرچ کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (19-02-16)
DOOM999 (19-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks