سلام من بدون اینکه هارد رو اجکت کنم از لب تاب بیرون کشیدم فک کنم ویروس هم داشت الان ویندوز بالا نمیاد صفحه ابیه نه ریکاوری میکنه نه ریست راهنمایی کنین لطفا سیف مود هم نمیره
کاربر شهرسختافزار
سلام من بدون اینکه هارد رو اجکت کنم از لب تاب بیرون کشیدم فک کنم ویروس هم داشت الان ویندوز بالا نمیاد صفحه ابیه نه ریکاوری میکنه نه ریست راهنمایی کنین لطفا سیف مود هم نمیره
|
|
یک مقدار بیشتر توضیح بدید . چه هاردی را اجکت کردید اینترنال یا اکسترنالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mammad 99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هارد اکسترنال
- - - Updated - - -
هارد اکسترنال. انگار یه فایلی رو تغیر داده srt logs
اول دستگاه را با دیسک نجات کاسپرسکی اپدیت شده اسکن کنید به صورت بوتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mammad 99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام من ویندوزم بالا اومد .ولی الان نه تسکبار کار میکنه . نه عکس باز میشه نه فیلم. چجوری عیوب ویندوز ۱۰ رو رفع کنم .بدون اینکه نرم افزار ها و فایل ها مو از دست بدم؟
در cmd باید این دستور را بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mammad 99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://support.microsoft.com/en-us/...m-file-checker
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks