چه قطعات usb دارید روی سیستم ؟
STUXNET (09-04-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظورتون سخت افزار که بهع صورت یو اس بی متصل باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موس و یک مودم دلینک وایفا البتهع گیرنده هست همین
یه قطعه که روش دو تا پورت یو ا س بی داره که روی مادر برد پین یو اس بی شو زدم که بتونم فلشی چیزی اگر خواستم به اون بزنم
چند روز قبل هم سه تا خازن سی پیو رو چون یکم ورم کرده بود گفتم عوض کنم بهتره همین
آخرین ویرایش توسط nimant در تاریخ 09-04-18 انجام شده است
اون رو در بیار شاید از اون باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کدوم یکی روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم پورت یو اس بی
image_۲۰۱۸_۰۹_۰۴-۱۵_۵۰_۳۰_۹۰۸_KBG.jpgimage_۲۰۱۸_۰۹_۰۴-۱۵_۵۰_۳۱_۸۲۳_HzC.jpgimage_۲۰۱۸_۰۴_۰۹-۱۵_۵۱_۱۵_۱۱۵_tp6.jpg
آخرین ویرایش توسط nimant در تاریخ 09-04-18 انجام شده است
عزیز این همون سیستمی که تو اون تاپیک هم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد همونه ؟
اگر اونه این مادربرد خرابه
DOOM999 (09-04-18)
کاربر شهرسختافزار
میشه بگید کدوم تاپیک لینک بدید این مادربرد سالمه من دارم باهاش کار میکنم اگر میتونید مشکل منو حل کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مشکل در سیستم (بی حرکت شدن سیستم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks