سلام به اشتباه یکی از درایوهای هارد که اطاعات زیادی داخلش داشتم فرمت کردم نزدیک به ۳۰۰ گیگ اطلاعات داخلش داشتم امکان بازگردانی این اطلاعات هست با چه برنامه ای اینکارو انجام بدم داخل درایو که فرمت شده چیزی داخلش نریختم فرمت سریع انجام شده
کاربر شهرسختافزار
سلام به اشتباه یکی از درایوهای هارد که اطاعات زیادی داخلش داشتم فرمت کردم نزدیک به ۳۰۰ گیگ اطلاعات داخلش داشتم امکان بازگردانی این اطلاعات هست با چه برنامه ای اینکارو انجام بدم داخل درایو که فرمت شده چیزی داخلش نریختم فرمت سریع انجام شده
DOOM999 (24-06-17)
|
|
DOOM999 (24-06-17), Meysam_M69 (24-06-17)
کاربر شهرسختافزار
داخل درایو همش دیتا بوده از برنامه کامپیوتر اندروید و فایلهای iso مقداری هم عکس بود اینا همشون قابل بازگردانی هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (24-06-17), m641 (06-10-18), Meysam_M69 (24-06-17)
کاربر شهرسختافزار
با همون برنامه ای که شما معرفی کردید انجام دادم و کل اطلاعاتی درایو بدست اورد ولی وقتی میخوام ریکاوری کنم گزینه سیو میزنم هیچ کاری انجام نمیده
کجا میخوای ریکاوری کنی . روی خود هارد نمیشه . باید در جای دیگر ریکاوری کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (25-06-17), m641 (06-10-18), Meysam_M69 (25-06-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اولش رو همون هارد ولی داخل یه درایو دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو ssd امتحان کردم نشد
برنامه کرک شده است ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر برنامه کرک نشده به خاطر همینه
m641 (06-10-18), Meysam_M69 (25-06-17)
کاربر شهرسختافزار
[QUOTE=AMD>INTEL;390500]برنامه کرک شده است ؟
اگر برنامه کرک نشده به خاطر همینه[/QUOTE
اکتیو برنامه بعد از نصب با همون کدی که داخلش بود انجام دادم یکبار دیگه بازیابی میکنم ببینم درست میشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks