paya_amin (16-05-14)
 پاسخ: اپدیت مادبورد iwill
                خیر درایو cd-rom رو اشتباه میزنید . تو شاتی که دادید . درایو d و e برای سیدی رام شناخته شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
paya_amin (16-05-14)
                این اومد چیکارش کنم؟
ScreenHunter_04 May. 17 00.09.jpg
- - - Updated - - -
اره D درایوش بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
                تو بایوس باید گزینه write protect بایوس رو دیسیبل کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
paya_amin (16-05-14)
                ینی چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا کامل توضیح بدید مثلا بگید این گزینه رو بزن بعد اینو... مرسی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان سیستمو ریاستارت کنم چی میشه؟
paya_amin (17-05-14)
                دیسیبل نداره
ScreenHunter_05 May. 17 00.33.jpg
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد که این کارم کردم چیکار کنم؟
|  | 
                باید flashable بگذارید . واقع ساده هست . بعد save ; کنید و از بایوس خارج بشید . مراحل رو مثل قبل انجام بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
paya_amin (17-05-14)
                برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
save cur.... چی تایپ کنم؟
ScreenHunter_06 May. 17 00.50.jpg
paya_amin (17-05-14)
                ایینجوری شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ScreenHunter_07 May. 17 00.56.jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks