برنامه minitools انجام بدید . نباید مشکلی پیش بیاد .
ardj75 (03-10-15)
|  | 
 پاسخ: 2 مشکل ویندوزو پارتیشن بندی
                با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون یکی مشکل کادر بندی رو چطوری میشه درست کرد چون خیلییییی رو مخه! نمیشه سیستم رو ریستور کرد با برنامه خاصی؟ الان که ویندوز خودش ریستور پوینت نداره؟ یا نمیشه دیسک ویندوز رو بذارم آپدیتا قدیمی رو نصب کنم که فایلای خراب شده برگرده این مشکل هم حل بشه؟ یا تعمیر ویندوز یا همچین چیزی...
                راهش همون sfc scan هست که خودتون انجام دادید . از برنامه tune up utility 2013 هم برای ترمیم مشکلات ویندوز استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ardj75 (03-10-15), M3RS4D 50062 (04-10-15)
                متاسفانه با اون روش درست نشد درایور کارت گرافیک هم دوباره نصب کردم فعلا برنامه Tweaking رو گذاشتم کل سیستم رو تعمیر کنه فک کنم تا صب طول بکشه اگر اونم جواب نداد اون برنامه که شما گفتین نصب میکنم اگر باز اونم جواب نداد ویندوزو 7 میکنم کلا از شر ویندوز 10 راحت شم :|برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks