❤️کمک❤️
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال در مورد کارت گرافیک و درایور داشتم.
من لپتاپ Dell Precision 7730 با پردازنده Intel xeon e-2176m دارم که کارت گرافیک Nvidia Quadro p3200 روش سواره.
مشکل از اونجا شروع میشه که من با این گرافیک fps کمی می‌گرفتم مثلا pes2021 رو لگ میزد. اولش فک کردم چون پردازنده سروری هست نمیتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه.
بعد رفتم دنبال تست گرفتن و مقایسه با بنچ‌مارک ها دیدم پردازنده ام عدد درستی نشون میده ولی کارت گرافیک نه، تو تست Passmark عدد 2800 الی 3300 میداد.
توی Furmark هم 10fps بود.
تقریبا یک سوم چیزی باید می‌بود. پس فهمیدم مشکل از کارت گرافیک هست.

بین تست کردن‌ها ویندوز رو عوض کردم، قبل از اینکه درایور کارت گرافیک رو نصب بکنم شاهد تجربه روون تری بودم و نتیجه تست هام و fps همان قبلی بود ولی من درایورری برای کارت گرافیک نصب نکرده بودم. پس گفتم احتمالا مشکل از درایور هست اومدم درایور کارت گرافیک رو عوض کردم چندین نسخه مختلف از درایور و حتی آپدیت های که خود ویندوز میداد رو امتحان کردم در همه موارد نتیجه تعجب برانگیز بود، بعد از نصب درایور و قبل از restart کردن کارت گرافیک درست کار میکرد،
نتیجه تست Passmark شد 9000
و furmark بهم 60fps میداد
ولی بعد از restart ، دوباره همان آش و همان کاسه.

بعدا متوجه شدم که display اصلا از کارت گرافیک تصویر نمیگیره بلکه داره از Intel Hd graphics p638 پردازنده استفاده میکنه برای تغییر این هیچ ایده ای به سرم نمی‌زد تا اینکه داخل بایوس یک گزینه تحت عنوان switchable graphics رو که فعال بود غیر فعال کردم.
الان به نظر می اومد که مشکل حل شده باشه چون display داشت از کارت گرافیک استفاده میکرد بعدش درایور نصب کردم نسخه 565.90 قبل از restart اوکی بود بعد از restart هم بعد بوت شدن وقتی ویندوز وارد صفحه لاگین میشد، یه لحظه تصویر سیاه میشد و دوباره برمی‌گشت (مثل وقتی که درایور در حال نصب بود).
حالا بعد از restart یه وقفه داشتیم ولی نتایج تست ها فرق کرده بود
تو Passmark عدد 10300
و furmark شد 70fps
حالا در پی حل کردن این مشکل وقفه متوجه شدم وقتی لپتاپ shutdown یا sleep میشه، بعد روشن شد باز همون آش و همون کاسه تا وقتی که دوباره restart کنی تا درست شه....
و اینکه فقط این ورژن از درایور هست بعد از restart با هم درست کار می‌کنه دیگر ورژن ها بعد از restart به همون حالت قبل برمیگردند...