سلام. وقتی که میخوام اطلاعات سی دی رو ببینم و یا اجرا بکنم این ارور اجازه کار رو نمیده.
 ارور drive cant load
 ارور drive cant load
                سلام. وقتی که میخوام اطلاعات سی دی رو ببینم و یا اجرا بکنم این ارور اجازه کار رو نمیده.
|  | 
 پاسخ: ارور drive cant load
                سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دلیل اجرا نشدن صحیح اتوران هست . در کل درایورها را سعی کنید اپلود شده از سایت سازنده نصب کنید . درایورها نرم افزارهای DVD قدیمی هستند
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دلیل اجرا نشدن صحیح اتوران هست . در کل درایورها را سعی کنید اپلود شده از سایت سازنده نصب کنید . درایورها نرم افزارهای DVD قدیمی هستند
DM.JAGUAR (05-02-21)
                - - - Updated - - -
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. من از روی خود سی دی و حتی از طریق کپی اطلاعات سی دی روی هارد باز هم این مشکل رو دارم. راهی برای درست کردنش نیست؟
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. من از روی خود سی دی و حتی از طریق کپی اطلاعات سی دی روی هارد باز هم این مشکل رو دارم. راهی برای درست کردنش نیست؟
لینک زیر را چک کنید
- - - Updated - - -PHP Code:https://windowsreport.com/autoplay-not-working-windows-10
لینک زیر را چک کنید
PHP Code:https://windowsreport.com/autoplay-not-working-windows-10
DM.JAGUAR (05-02-21)
                سلام. ممنون از راهنماییتون برسی میکنم ببینم چی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks