سلام ..
جهت تجدید خاطره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از بخش عکس های پابلیک نشده !
پی نوشت : بدلیل اتمام زمان نمایش تصویر , دسترسی به تصویر مورد نظر مقدور نمی باشد !
Printable View
سلام ..
جهت تجدید خاطره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از بخش عکس های پابلیک نشده !
پی نوشت : بدلیل اتمام زمان نمایش تصویر , دسترسی به تصویر مورد نظر مقدور نمی باشد !
شهریار چرا اینطوری افتادی تو :1. (35): ..
:Love-PCN~!:
اونروز خیلی دنبال پیام گشتم . رفتم غرفه ..... پیداش نکردم
داره کباب لای دندونشون رو در میاره بیرون:lol:نقل قول:
بهادر روز جمعه از خیلی از بچه ها سراغتو گرفتم ! و بعد کلی بازپرسی فهمیدم توی غرفه دریا کامپیوتر بودی البته اگه اشتباه نکنم ! ولی مطمعن هستن خیانت کردی به پی سی و باید تیر باران بشی !نقل قول:
نقل قول:
دریا کامپیوتر امسال الکامپ غرفه نداشت کی گفت غرفه دریا بوده؟
یکی از بچه ها گفت حالا دریا یا غیر دریا دقیق یادم نیست ولی یه غرفه ای گفت ! نکته مهم اینه که بهادر باید محاکمه بشه اونم در دادگاه نظامی و سزای خیانت هم جز تیرباران نیست !
البته با یه درجه تخفیف میشه برای همیشه از کار با کامپیوتر محرومش کنیم ! البته اگه توبه کنه !
مخلصم داش مهدی و بقیه دوستان :1. (21):نقل قول:
بابا عکسو بی هوا گرفتین نامردا. بعدشم من داشتم داد میزدم بیایین عکس بگیریم :1. (35):
مرسی از همگی .:Love-PCN~!:
خب اومدم عکس هارو نگاه کنم که قسمت نشد..گویا کلا کنارکشیدنم از فروم ها بی دلیل نبوده
بهرحال در آخرین روز الکامپ از مرخصی خدمت (آموزشی ) اومدم و نشد بیام تهران
جز چهره همیشه شاداب و دوست داشتنی آقای علی نژاد و عمرانی کسی را به خاطر نمیارم..:)
محمد جان من به دليل كار شركت پدرم بايد بر ميگشتم . من تو دريا كامپيوتر نيستم . من تو شركت پدرم كار ميكنم . اگر تو دريا بودم نمايشگاه هاي كامكس و .... بايد تو غرفه دريا ميموندم . كلا كولر مستر رو دوست دارم اگر هم معرفي ميكنم به دليل شخصي هست نه هيچ نفعي نميبرم . دنبال قطعات مفتي از شركتها نيستم .
ممنون از معين عزيز كه توضيح داد .