آقا بسیار متشکرم عکس ضایع تر از من نداشتی بزاری ؟؟؟ :whistle: از این مدل عکسها اگر داشتی بگذار ما خوشحال می شویم از اینکه دوستان لحظاتی با دیدن عکسها یاد خاطرات خوش بیافتند و بخندند
Printable View
آقا بسیار متشکرم عکس ضایع تر از من نداشتی بزاری ؟؟؟ :whistle: از این مدل عکسها اگر داشتی بگذار ما خوشحال می شویم از اینکه دوستان لحظاتی با دیدن عکسها یاد خاطرات خوش بیافتند و بخندند
سلام وحید جان ..
بسیار عالی بود .
لذت بردیم . به قول دوستان امیدوارم دوباره تکرار شه :)
وحید جان ممنون بابت زحمتی که کشیدی :11():
انشاالله اگر عمری باقی موند سال دیگه این جمع پرشورتر باشه و ما هم در خدمت دوستان باشیم
با تشکر
مهدی :1. (23):
ضایع ؟ خیلی هم چهره ات جالب و بامزه شده ... :1. (29)::1. (35):نقل قول:
متاسفانه بد بختانه .....
من بدلایلی که شهریار خان عزیز در جریان هستن نتونستم بیام :cry::cry:
خیلی افسوس میخورم ای کاش میشد میومدم :127fs3556139:
1 ساعت داشتیم این سعید رو توجیح می کردیم اینجا نمایشگاه هستش ! باز هوای چاله میدان زد به سرش !نقل قول:
البته کلا بچه جنتلمنی هست ! :دی مثلا تو این عکس داره داد می زنه من جنتلمنم ! :بهمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
===========
پی نوشت :
من با آقا سعید شوخی زیاد می کنم ! ( حواستون باشه ! کلا خطرناکه ! :دی )
کاندیدای انتخابات
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به من رای بدید :lol:
کمال تشکر رو دارم از وحید عزیز و امیدوارم همیشه در کنار هم و شاد باشیم
با تشکر امیر
:1. (35):
نه اینطوری نمیشه ! سال دیگه منم باید بیام هر طور شده ، خیلی دوست دارم دوستانو از نزدیک ببینم .
سعید عزیز ، مهراد عزیز ، وحید عزیز ، بهنام و مهدی عزیز که حتما میان سال دیگه و سایر دوستان...
شهریار هم که همین جا پیش خودمونه ! :give_rose:
:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
سعید : شهریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
آقا خوش به حالتون.دلم!!!! سوخت واقعا
قرار بود جای من رو خالی کنید...اینجا که جا نیست...کجاش رو خالی کردین؟:wink:
ببخشید که نشد بیام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم برای وحید عزیز برای پست های نمکیش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]