بسیار عالی
لطفاً همیشه بروز باشید
خوب بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
مرسی خیلی عالی بود
تشکر فراوان
من از همینجا واقعا از آقای شهریار عزیز تشکر می کنم که واقعا با سطح اطلاعات بالا و بروز بودن به همه بچه های شهر سخت افزار کمک می کنه -در ضمن باید گفت آقا شهریار از مدیر های خوش اخلاقه(تو اولین برخورد متوجه شدم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار سایت خوبی است ، برای شما آرزوی موفقیت دارم.
از Different Level روز به روز بهتر شدیم و این قاعده متوقف نشده و ایشالله نخواهد شد با یاری شما عزیزان ...
اما مشکلی که کاربران باهاش روبرو بودن یکپارچه لود کردن صفحات سایت اصلی بود که تغییر یافت ساختار و صفحات به سرعت لود میشند ...
حتماً چک کنید و در صورت سریع شدن سایت اصلی اینجا ما را مطلع کنید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
شهریار جان برای بار اول که اطلاعات کش نشده ، سرعت یکمی پایینه
ولی برای بارهای بعد خوب میشه
صفحه اول زیبا شده تبریک میگم
|
الان دوستانی که تشکر زدند یا دیدند این پست را میشه نظرشون را بگند ؟ بالاخره سریع شده یا خیر ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
javadshahvand (23-01-13), Mahdi8063 (23-01-13), Moein (25-01-13), Rezasam1 (29-01-13)
با سلام خدمت همه وشهریار گرامی من که از صبح یه تغییراتی رو احساس می کنم از قبل بهتر شده
M A H R A D (24-01-13), Mahdi8063 (23-01-13), Moein (25-01-13), Rezasam1 (29-01-13), Shahryar (23-01-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks