بسیار عالی
لطفاً همیشه بروز باشید
کاربر شهرسختافزار
بسیار عالی
لطفاً همیشه بروز باشید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مرسی خیلی عالی بود
کاربر شهرسختافزار
تشکر فراوان
کاربر شهرسختافزار
من از همینجا واقعا از آقای شهریار عزیز تشکر می کنم که واقعا با سطح اطلاعات بالا و بروز بودن به همه بچه های شهر سخت افزار کمک می کنه -در ضمن باید گفت آقا شهریار از مدیر های خوش اخلاقه(تو اولین برخورد متوجه شدم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بسیار سایت خوبی است ، برای شما آرزوی موفقیت دارم.
|
|
कभी हार
از Different Level روز به روز بهتر شدیم و این قاعده متوقف نشده و ایشالله نخواهد شد با یاری شما عزیزان ...
اما مشکلی که کاربران باهاش روبرو بودن یکپارچه لود کردن صفحات سایت اصلی بود که تغییر یافت ساختار و صفحات به سرعت لود میشند ...
حتماً چک کنید و در صورت سریع شدن سایت اصلی اینجا ما را مطلع کنید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
شهریار جان برای بار اول که اطلاعات کش نشده ، سرعت یکمی پایینه
ولی برای بارهای بعد خوب میشه
صفحه اول زیبا شده تبریک میگم
कभी हार
الان دوستانی که تشکر زدند یا دیدند این پست را میشه نظرشون را بگند ؟ بالاخره سریع شده یا خیر ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
javadshahvand (23-01-13), Mahdi8063 (23-01-13), Moein (25-01-13), Rezasam1 (29-01-13)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت همه وشهریار گرامی من که از صبح یه تغییراتی رو احساس می کنم از قبل بهتر شده
M A H R A D (24-01-13), Mahdi8063 (23-01-13), Moein (25-01-13), Rezasam1 (29-01-13), Shahryar (23-01-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks