من گفتم سه مترو هفتصدو هفتاد سانت پرده اندازه کنید بدین شما پردازنده خوندین اشتباه تایپی پیش میاد بلاخره
حالا باشه پرده ندارین همون دوتا پردازنده رو بدین مرسی معین جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گفتم سه مترو هفتصدو هفتاد سانت پرده اندازه کنید بدین شما پردازنده خوندین اشتباه تایپی پیش میاد بلاخره
حالا باشه پرده ندارین همون دوتا پردازنده رو بدین مرسی معین جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا جان داشتیم پردازنده = پرده اندازه ؟؟؟؟ پس اگه اینطوری من هم اشتباه خوندم شما دلت می خواست شهریار اسپانسر بشه واسه گرفتن هدایا !! باشه اقا مشکلی نداره من به نمایندگی از شهریار تمامی هدایا رو قبول می کنم : LOL
New Season
اگه اینطوریه که شهریار این تایپیک رو زده خودش باید متقبل بشه خودت گفتی هر کی پیشنهاد دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریارجان درسته من AMD بازم ولی اینبارو قبول میکنم فنوم 1055 رو میدم 2تا اینتل 3770 معمولی ولی سالم میگیرم
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دادا شهریار که پیشنهاد نداده تو پیشنهاد دادی باز باید ببینیم خودش چی می گه @Shahryar
New Season
Rezasam1 (26-05-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks