سلام شهریار جان حرکت خوبیه و امیدوارم مورد استقبال قرار بگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نکنم کسی همچین کاری بکن تو این چون همه می ترسن و فکر می کنن اگر مادربرد رو بشوری چی می شه (د.ستان هیچی نمی شه ولی سعی کنی از مادربرد سوخته ای یا بی ارزشی چیزی استفاده کنید ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من یه پیشنهاد خیلی جالبتر و ترسناک تر می دم دوستان من پیشنهادم اینه بیاید مادربرد هاتون رو رنگ آمیزی یا نقاشی کنیدو فیلم و عکس مراحل رنگ کردن رو قرار بدیم خیلی جالب و زیبا می شه اگر با علاقه انجام بگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی هم جالب می شه اگر بیایم با خلاقیت رم و گرافیک رو هم رنگ بزنیم مثل کاری که شرکت معظم colorful کاربرانش رو تشویق به رنگ آمیزی کارتهای گرافیکیش می کنه
خلاصه بیاید کار هنری انجام بدیم با مادربردهامون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من می خواستم تو تاپیک مودینگ کیس پیشنهاد کنم به جایی اینکه بچه ها بیان از ابر قطعه های چند میلیونی استفاده کنن با یه ابتکار زیبا کاری کنن یه مادربرد 10000 تومانی زیبا تر از یه مادربرد چند میلیونی به نظر برسه متاسفانه نبود وقت اجازه فعالیت هایی مثل oc از من گرفته و گرنه خیلی دوست داشتم با این ایده و یه کیسه خیلی ساده تو مسابقه مودینگ کیس شرکت کنم امیدوارم با ادامه این مسابقه از طرف شهر سخت افزار و شرکت گرین من بتونم در اوقات دیگری با این ایده در اون مسابقه هم شرکت کنم
مثل عکسهای زیر واقعا زیبا
خواهند بود :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks