با سلام
گارانتی ایزی تو لیست نبود اینجا نظرم رو میدم
حدود 3 هفته پیش یه مودم 2520 برای بار سوم فرستادم گارانتی هنوز درست نشده ...3هفته هست که الاف این مودم شدم آخه اینم شد گارانتی همون اول درست تست کنید دیگه.....
با سلام
گارانتی ایزی تو لیست نبود اینجا نظرم رو میدم
حدود 3 هفته پیش یه مودم 2520 برای بار سوم فرستادم گارانتی هنوز درست نشده ...3هفته هست که الاف این مودم شدم آخه اینم شد گارانتی همون اول درست تست کنید دیگه.....
*MoJtAbA* (08-11-13), mehrdad_ab (25-12-13), nima_hl (08-11-13), Shahryar (08-11-13)
|
یعنی شورشو در آوردن بعد از 4 بار رفتن گارانتی هنوز باز مشکله داره به نظر دوستان من با اینا چیکار کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (13-11-13)
گارانتی تعویض داشته یا تعمیر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (14-11-13)
ایزی تعویض درجا نداره تعمیر میکنه اگر نشد تعویض میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks