من یک عدد کیس CM Storm Scout خریدم با ضمانت 36 ماهه دریاکامپیوتر میدونستم کیس چیزی نداره که خراب بشه جز فنش
ولی باز کنجکاو شدم ببینم چطوری هست زنگ زدم دریاکامپیوتر همون اول بسم الله گفتند کیسهایی که نشان کولرمستر ندارند شامل ضمانت ما نمیشند !
من گفتم این کیس تو سایت شماست و روی برند کولرمستر کلیک کردم تا این اومد ولی قبول نکردند و گفتند مارک CM STORM رو ما وارد کردیم ولی ضمانتش با فروشگاهی
هست که بهش دادیم !!
خلاصه زنگ زدیم به احسان رایانه گفتم اینطوری هست یکه خوردند خلاصه بعد پیگیری احسان رایانه گفت مشکلی نیست اگه فنش خراب شد من تا دوسال از تاریخ فاکتور عوض میکنم
اینم ضمانت 36 ماهه دریاکامپیوتر رو محصولی که تو لیست محصولات سایتش هست که تبدیل به ضمانت 24 ماهه فروشگاهی شد
مورد بعدی هم قیمت کیس بود که بین 460 - 300 - 280 - 245 - 235 میچرخید و هرکی هرچه قدر میخواست میکشید
قبل خرید به دریاکامپیوتر زنگ زده بودم که ببینم نمایندگیش کی هست که قیمت درست یدند گفتند ما این کیسهارو زیر 220 به فروشنده ها میدیم اگه طرف 100 بخره چون میخواد زود بفروشه میده 230 تا 245
یکی هم فقط 2تا میخره میتونه هرچی خواست بفروشه!!!!! یعنی یک کیس 220 تومن رو میتونه 460 بفروشه !
کلا" حال کردم با دریاکامپیوتر
Bookmarks