بهترین گارانتی ای که تو ایران دیدم مادیران هستش که واقعا کیفیتش کاراشون حرف نداره
خوزستان بگم بعد اهواز سپس شهرهای حاشیه که همهگی برمیگردن به اهواز
اینجا باتوجه به تلفات زیاد قطعات بخاطروضعیت بد اب وهوا بجز شرکت اواژنگ که مرکز تعمیرات توی مرکز استان داره((تعمیر نشدراحت عوض میکنند،اماخداییش تعمیرمیکنن اونم حسابی-دستشون درد نکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ))وبعدش ماتریس که هرچی بدی بهشون میفرسته برات تهران بدون هزینه وبرای من همیشه تعویض با قطعه نوبوده،چندبار هم مدل بالاتر بجاش دادن اونم بدون اضافه مبلغبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته مادیران وسام سرویس در یه حدوداً و کمتر مورد استفاده قرار میگیرن اونم متاسفانه دلیلش تجربه ای ک داشتم چندباری نداشتن تخصص کافی اشخاصی هست که تو این سیستم برای کار استخدام شدن ونتیجه اون همیشه کم کاری برای مشتری بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیه گارانتیها میشن سازگارارقام هم رده ی فونیران بعدش فیوچر
عملا دیگه هیچ گارانتی به هیچ دردی نمیخره
|
دوست خوبم ، به صفحه اختصاصی گارانتی آواژنگ برید و تجربه گارانتی ای که باهاشون داشتید را بنویسید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/14...-questionnaire
این جوری هم به تشکیل یک دیتابیس عالی برای ارزیابی گارانتی ها کمک کرید و هم در قرعه کشی جوایزشون شرکت میکنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
دقیقا هم عقده هستم با آقای عظیمی عزیزدرود.
بحث قیمت گذاری مربوط به شرکت ها نیست،مربوط به اقتصاد کشور و نرخ ارز هستش!
اما یک سری شرکت های گارانتی هستند که واقعا نسبت به قیمت جهانی قیمت های بالایی دارند!
یکیش همین آواژنگ هستش؛ دوست دارم مسئولینشون یا دوستانی که واقعا از چارت سازمانی آواژنگ سر در میارن،بیان و توضیح بدن که چرا محصولشون نسبت به قیمت جهانی اینقدر بالاست و درصد های غیر منطقی داره! بد نیست یک محصول گیگابایت با قیمت جهانی را بررسی کنیم و قیمت داخلش را هم بررسی کنیم و ببینیم چقدر تفاوت داره! برند گیگابایت برند دوست داشتنی و معتبری هستش و من خودم اگر قیمت هاش واقعی بود،سمت هیچ برندی نمیرفتم جز گیگابایت.اما به خاطر آواژنگ و قیمت های بالاش،برخی کاربران محروم میشن از محصولات گیگابایت.
اما من خوشبختانه خودم تا حالا کارم به گارانتی ها نخورده بخاطره اینکه تا حدودی رعایت قطعاتم رو می کنم البته بعد اینکه چندین بار شدید مضرر شدم از بی احتیاطی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خوب همین تابستون یه هارد مشکل دار که یکی از دوستان مشهدی بهم داد (مهدی آقای گل) تا واسه تعطیلات که بر می گردم خونه ببرم براش گارانتی
گارانتی هم سازگار بود بعد 3 روز هم یه آکبند بهم دادم و منم وقتی برگشتم سمت دوستمون تحویلش دادم اذیت هم نشدم ، سریع هم پاسخ دادن و هم الکی ندووندن البته مدل هارد رو تموم کرده بودن جاش یه مدل دیگه دادن
دوستان خوبم ، ضمن اینکه شما را دعوت به نظردادن و شرکت در قرعه کشی آواژنگ به عنوان اولین شرکتی که حاضر شده در این طرح بزرگ شرکت شده ، میکنیم :
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/14...-questionnaire
به اطلاعتون میرسونیم که سطح برخورد هم به عنوان یک معیار دیگه اضافه شد !
شدیداً نیازمند همکاری شما عزیزان در این طرح بزرگ هستیم چون اگه تداوم پیدا کنه یک دیتابیس خوب از ازریابی گارانتی ها پیدا میکنیم که به نفع همست ...
و آن جا "انسانیت" است ..
خوب یک تجربه خیلی خوب دارم و یک تجربه خیلی بد
تجربه خیلی خوبم بر می گرده به شرکت الماس که زمانی گارانتی مادربردهای ازراک را داشت و سه تا برد را که به علت سهل انگاری خودم دچار مشکل شده بود را برام تعویض کردن
اما تجربه بد :
سال 89 یک مادربرد msi790fx-gd80 خریدم با گارانتی ماتریکس
مادربرد از اول مشکل ناپایداری داشت تا اینکه دو هفته بعد مدار تغذیه آتیش گرفت
با اینکه مادربرد حدود 2 سال گارانتی داشت ولی شرکت معلوم بود که از همون اول هم زیر بار نمیره و تقصد داشت تقصیر را سر قسمت های مختلف از جمله پاور کارت گرافیک و رم و پردازنده و .... بندازه
خلاصه مادربرد به تهران رفت ولی دیگه نه لاشه مادربرد را دیدم نه خبری از تعویض و تعمیر شد!!!
تا الان هم که تاپیک را میزنم خبری از لاشه مادربردم نیست
لازم به ذکر مه کلیه قطعات قبلی از سال 89 تا حالا روی مادربرد m4a89td pro usb3 دارن بدون مشکل کار می کنند
یک نکته را هم بگم که زمانی که داشتن برد ایسوس را می خریدم فروشنده به من گفت که تستش می کنم و تحویل میدم ولی بعدش هر مشکلی پیش آمد به من مربوط نمیشه و روی گارانتیش هم حساب نکنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک عدد کیس CM Storm Scout خریدم با ضمانت 36 ماهه دریاکامپیوتر میدونستم کیس چیزی نداره که خراب بشه جز فنش
ولی باز کنجکاو شدم ببینم چطوری هست زنگ زدم دریاکامپیوتر همون اول بسم الله گفتند کیسهایی که نشان کولرمستر ندارند شامل ضمانت ما نمیشند !
من گفتم این کیس تو سایت شماست و روی برند کولرمستر کلیک کردم تا این اومد ولی قبول نکردند و گفتند مارک CM STORM رو ما وارد کردیم ولی ضمانتش با فروشگاهی
هست که بهش دادیم !!
خلاصه زنگ زدیم به احسان رایانه گفتم اینطوری هست یکه خوردند خلاصه بعد پیگیری احسان رایانه گفت مشکلی نیست اگه فنش خراب شد من تا دوسال از تاریخ فاکتور عوض میکنم
اینم ضمانت 36 ماهه دریاکامپیوتر رو محصولی که تو لیست محصولات سایتش هست که تبدیل به ضمانت 24 ماهه فروشگاهی شد
مورد بعدی هم قیمت کیس بود که بین 460 - 300 - 280 - 245 - 235 میچرخید و هرکی هرچه قدر میخواست میکشید
قبل خرید به دریاکامپیوتر زنگ زده بودم که ببینم نمایندگیش کی هست که قیمت درست یدند گفتند ما این کیسهارو زیر 220 به فروشنده ها میدیم اگه طرف 100 بخره چون میخواد زود بفروشه میده 230 تا 245
یکی هم فقط 2تا میخره میتونه هرچی خواست بفروشه!!!!! یعنی یک کیس 220 تومن رو میتونه 460 بفروشه !
کلا" حال کردم با دریاکامپیوتر
|
جالبه ، حتماً ثبت کنید رضا جان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مظاهر جان اسم شرکت هایی که در این طرح همکار می کنند در صفحه اصلی این طرح اومده که فعلاً فقط آواژنگه و لیست شرکت ها را ما خودمون ایجاد کردیم و روز به روز تکمیل تر میشه . کما اینکه هماهنگ ، مدیا پردازش و ... اضافه شد به مرور .
لطفاً لینک وب سایت پارس ارتباط را بدید تا اضافه بشه .
انفورماتیک هم در لیست هست اضافه میشه به زودی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (04-10-13), Over_Cracker (04-10-13), Rezasam1 (04-10-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks