دقیقا هم عقده هستم با آقای عظیمی عزیزدرود.
بحث قیمت گذاری مربوط به شرکت ها نیست،مربوط به اقتصاد کشور و نرخ ارز هستش!
اما یک سری شرکت های گارانتی هستند که واقعا نسبت به قیمت جهانی قیمت های بالایی دارند!
یکیش همین آواژنگ هستش؛ دوست دارم مسئولینشون یا دوستانی که واقعا از چارت سازمانی آواژنگ سر در میارن،بیان و توضیح بدن که چرا محصولشون نسبت به قیمت جهانی اینقدر بالاست و درصد های غیر منطقی داره! بد نیست یک محصول گیگابایت با قیمت جهانی را بررسی کنیم و قیمت داخلش را هم بررسی کنیم و ببینیم چقدر تفاوت داره! برند گیگابایت برند دوست داشتنی و معتبری هستش و من خودم اگر قیمت هاش واقعی بود،سمت هیچ برندی نمیرفتم جز گیگابایت.اما به خاطر آواژنگ و قیمت های بالاش،برخی کاربران محروم میشن از محصولات گیگابایت.
اما من خوشبختانه خودم تا حالا کارم به گارانتی ها نخورده بخاطره اینکه تا حدودی رعایت قطعاتم رو می کنم البته بعد اینکه چندین بار شدید مضرر شدم از بی احتیاطی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خوب همین تابستون یه هارد مشکل دار که یکی از دوستان مشهدی بهم داد (مهدی آقای گل) تا واسه تعطیلات که بر می گردم خونه ببرم براش گارانتی
گارانتی هم سازگار بود بعد 3 روز هم یه آکبند بهم دادم و منم وقتی برگشتم سمت دوستمون تحویلش دادم اذیت هم نشدم ، سریع هم پاسخ دادن و هم الکی ندووندن البته مدل هارد رو تموم کرده بودن جاش یه مدل دیگه دادن
Bookmarks