سلام خدمت شما
مظاهر جان من تهران هستم و حضوری رفتم شرکت در خیابان کریم خان نزدیک به میدان هفت تیر بود
البته یک نکته ای هست شاید مهم باشه شاید نباشه ( برای من مهم نبود چون یکسال از گارانتی مونده بود )
مادربرد تعویضی من یک مدل مادربردی بود که مشخص شد بعد از اسمبل که دست یک اورکلاکر حرفه ای بوده
بعد تنظیمات اورکلاک هنگام ذخیره کردن این تنظیمات دیدم در قسمت سیو کردن تنظیمات بایوس , رکوردهای 4000 مگاهرتز و 5.5 گیگاهرتز و ... سیو بود!
در هنگام روشن شدن سیستم هم فن پردازنده با تاخیر 2 ثانیه روشن میشد و میشه
ولی خب چون مشکل خاصی نداشت و یکسال هم ضمانت تعویض درجا داشت دیگه نبردم گارانتی
پیش خودم گفتم شاید بخاطر این اینو دادند که مادربرد خودم رو روش فن چسبونده بودم ولی بعد این به فکرم اومد که نه اگه اینطوری بود با یکی دیگه عوض نمیکردند و همینطور فکرها ....
در کل ازینکه مبلغی سر دادم و یک مادربرد های اند با قیمت 150 و ضمانت تعویض درجا داشتم راضی بودم همتای این مادربرد قیمتی معادل 300 تومن داشتند
بازهم خوبه کار ادم لنگ نمیمونه بگن برو 2 هفته بعد بیا بعد با یک قطعه تعمیری عوض کنند الان مال منم مشخصه تعمیری هست ولی خب معطل نشدم
البته اینم اضافه کنم که بایواستار فقط در سه ماهه اول ضمانت تعویض با قطعه نو داره و در باقی با قطعات دسته دوم تعویض میشه برای منم یکسال گذشته بود

Bookmarks