درود.
بحث قیمت گذاری مربوط به شرکت ها نیست،مربوط به اقتصاد کشور و نرخ ارز هستش!
اما یک سری شرکت های گارانتی هستند که واقعا نسبت به قیمت جهانی قیمت های بالایی دارند!
یکیش همین آواژنگ هستش؛ دوست دارم مسئولینشون یا دوستانی که واقعا از چارت سازمانی آواژنگ سر در میارن،بیان و توضیح بدن که چرا محصولشون نسبت به قیمت جهانی اینقدر بالاست و درصد های غیر منطقی داره! بد نیست یک محصول گیگابایت با قیمت جهانی را بررسی کنیم و قیمت داخلش را هم بررسی کنیم و ببینیم چقدر تفاوت داره! برند گیگابایت برند دوست داشتنی و معتبری هستش و من خودم اگر قیمت هاش واقعی بود،سمت هیچ برندی نمیرفتم جز گیگابایت.اما به خاطر آواژنگ و قیمت های بالاش،برخی کاربران محروم میشن از محصولات گیگابایت.
یک تجربه دارم از گارانتی نا حسابی انفورماتیک گستر. کارت 5570 داشتم از برند HIS و گارانتی انفور...،فرستادم گارانتی، گفتند باید تعویض بشه،اما 5570 نداریم،به جاش میتونیم 4670 بهتون بدیم،گفتم 4670 به کارم نمیاد،گفتش 100 تومن سر میگیریم،به جاش 5770 ICQ بهتون میدیم. قبول کردم.
کارت که به دستم رسید متوجه شدم یکی از پورت های DVI کار نمیکنه و روی برد هم جای داغی بود. دیگه پیگیرش نشدم.اون کارت هم هنوز داره کار میکنه!
تجربه دیگه دارم از گارانتی فرادانش که یک مودم 8951 گرفتم ازشون،از لحظه اول قطعی زیاد داشت،فرستادم گارانتی،گفتند تعویض می کنند تا 22 بهمن(ماه قبل)، زمان مقرر سر رسید و بهانه اوردند که این مورد از چیپ هست و از طرف کارخانه یک سریشون این مشکل را دارند که با تعویض چیپ حل میشه. و حالا وعده بعد از عید 92 را دادند.
دادمون به هیچ جا هم نمیرسه! تبلیغات مزخرف می کنند که تعویض در ماه اول....
آخه یک با وجدان در این شرکت های گارانتی نیست که 2 ریال شرافت داشته باشه؟
بر این اساس،طرحی که فیدل عزیز دادند،اگر جون بگیره و حمایتش کنیم که معتبر بشه در سطح کشور،خیلی از این شرکت های گارانتی کننده،حساب کار دستشون میاد.
یک سپاس صمیمانه هم از گارانتی ناشناخته"بلوچ " دارم؛حدود 2 سال قبل یک کارت GT240 Galaxy با گارانتی بلوچ گرفتم،کارت سوخت و فرستادم گارانتی،بعد از حدود 1 ماه،یک کارت کاملا آک بند و مشابه بهم دادند.
این بهترین تجربه ی من با شرکت های گارانتی کننده بود.

Bookmarks