با سلام به همه دوستان و خسته نباشید به همه کسانی که دارن رو کیس گرینشون کار میکنن.
تمامی تغییراتی اعمال اعمال شده روی کیسکار خودم هست و کپی برداری از طرح کیس شخص خواصی نمی باشد.
کارت های گرافیک رو با شبرنگ مشکی و قرمز مودینگ کردم که طرحش کپی برداری از سری 700 انویدیا می باشد.
کلیه کابل هایی که بصورت Sleeve مشاهده میکنید رو خودم بصورت دستی درست کردم اگر خواستید عکس مراحل کار رو براتون up میکنم.
شاید بعضی از دوستان ندونن که کابل Sleeve یعنی چی؟کابل Sleeve یا همون کابل ابریشمی نسوز همون کابل هایی هست که به رنگ قرمز و مشکی برای 24پین مادربورد,برق SATA و برق 6پین کارت های گرافیک استفاده شده.
طلق شیشه ای پنجره کیس خیلی شلوغ بود به همین خاطر تصمیم گرفتم طلق رو بدون هیچ شکاف و جای فنی تغییر بدم که در تصاویر زیر می تونید مشاهده کنید.
به علت بالا بودن ظرفیت عکس ها سه عکس اخری رو نتونستم در اپلود سنتر خود سایت اپلود کنم.
با ارزوی موفقیت به همه دوستان شرکت کننده مهدی حیدرپور.
مشخصات سخت افزاری کیس:
case:Green Predator x9
Power:Greed 1235w silver
Mainboard:Asrock P67 Fatality1 Professional
CPU:Intel Core i7 2600K
Memory:Crosair Vengeance 4*4 16GB 1600 mhz
VGA: EVGA GTX 560Ti SLi
HDD:Western Digital Caviar Black 1TB
ODD: Samsung SH224
Water Cooling:Termaltake Tribe VX
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط gnbbaker در تاریخ 22-05-13 انجام شده است
به نام خالق هستی
با درود خدمت کاربران و دوستان عزیز،
مقدمه:
کیس سیستم های کامپیوتری از بدو اختراع به منظور حفاظت از سیستم های داخلی آن طراحی و ساخته شد. اما پس از گذشت مدت زمان کوتاهی بشر دست بر افزایش کارایی و زیبایی آن برد. امروزه نه تنها عملکرد اصلی کیس (که همانا تهویه مناسب است) بلکه زیبایی و فضای داخلی کیس نیز از معیارهای انتخاب و برتری کیس ها به شمار می رود.
با برگذاری مسابقه اسمبلینگ و مدینگ کیس از سوی شرکت گرین، که جای دارد همین جا از این شرکت تشکر ویژه ای به عمل آید، تصمیم به مد کردن یک کیس و شرکت در مسابقه گرفتم. گروه لیون کامپیوتر از بدو تصمیم بنده حامی و اسپانسر اصلی تقبل بودجه این کیس شد که تشکر دوم را بایستی از این مجموعه کرد.
کیس Pars:
wp9vzs2trywpq7802acz.jpg
کیسی بسیار ساده از لحاظ ظاهری، پشتیبانی از مادربردهای ATX، به وزن 5.1 کیلوگرم، با قطر ورق 0.6 میلی متر از جنس SECC که برای این کار در نظر گرفته شده.
شاسی کیس به صورت پاور بالا بوده و دارای فضای کمی برای مخفی کردن کابل ها می باشد.
کیس X-Pars :
680gftocqubmmvrhtvo.jpg
نام X-Pars که یادآور تم اصلی کار است برای این کیس برگزیده شد. شاید این کیس مستحق داشتن نامی برای خود باشد.
تم و طرح اولیه کار می بایستی طوری طراحی می شد که در نگاه اول، در کنار چهره سنگین و ساده کیس پارس، حس خوب و حرفه ای به کاربر داده می شد. از این رو از ترکیب حرف X که هم یادآورد کنسول Xbox، ایهام از کلمه Xtreme و همچنین هم نام گروه کیس های حرفه ای شرکت گرین است، بهره برده شد. می بایستی اعتراف کنم که طرح X روی کار از لوگوی Xbox الهام گرفته شده.
eup3aqvzshnzipv72jz.jpgusu3qmtrtm3403xnu6.jpg
تم و رنگ کار نیز به دلیل تولید قطعات گسترده از جانب شرکت های بزرگ به این رنگ (2 رنگ آبی و مشکی) در نظر گرفته شد. ترکیب رنگ آبی آسمانی در داخل توجه بیننده را بیشتر متمایل به قطعات داخلی و رنگ آبی پر رنگ در خارج از کیس چشم بیننده را به روی کار جلب می کند و همچنین احساس آرامش و شاید سرد بودن سیستم را به وی منتقل می کند.
qnzqj6fhsv3wzzq6ybo.jpgslg50ja9569ljf5n6jht.jpg
بهبود عملکرد و پرفرمنس دمایی بخش جدایی ناپذیر یک مد مناسب به حساب می آید. از آنجایی که کیس پارس به صورت پیش فرض به شکل پاور بالا تولید شده، تمام تلاش من بر آن بود تا این کیس را به شکل شاسی معکوس در بیاورم که موفق به این امر شدم. کیس های پاور پایین اصولاً دارای عملکرد و تهویه دمایی مناسب تری نسبت به کیس های پاور بالا می باشند. همچنین علاقه شدید بنده به کیس هایی که دارای درب اصلی سمت راست هستند نیز (به دلیل خاص بودن) عامل بعدی در تغییر ساختار این کیس بود.
j9r7j8s92hhhx8r4bops.jpgeri9mljnapp0s7uu7vae.jpg
مشکل بنیادی دیگر کیس پارس و کیس های دیگر در همین رده (کیس های خانگی و اداری) پشتیبانی ضعیف از مدیریت کابل ها است. از این رو مجبور به تغییر در ساختار پاور GP600A-EU شدم. برای اولین بار در دنیا (البته فکر کنم بنده اولیش هستم) طرح ترکیبی مدیریت کابل کیس و پاور را اجرا کردم که در آن کابل ها به شکلی زیبا و بدون قرار گرفتن در جریان اصلی هوای داخلی به بخش خارج از دسترس کیس (زیر و پشت) منتقل می شوند.
uik67zdoxnjb1zsm048.jpggwer4oml0m0hag8yvdk.jpg
X-600A-EU که دارای استاندارد 80Plus Bronze می باشد، تغییر یافته محصولی فوق العاده شرکت گرین می باشد که در بخش مدیریت کابل ها و رنگ آمیزی مد شده است. همچنین از 55 متر وارنیش با سایز 2 برای تک تک سیم های پاور و سایز 3 برای کابل های USB استفاده شده. دلایل اصلی استفاده از وارنیش، عدم حریق کابل ها ، زیبایی و نوآوری در این زمینه بوده است.
flitsb0viitegss1lqf.jpg5ekyhoryotmb22eqzkk1.jpg
t0mgmv7xnk1n2tad2ugj.jpgdr4fi3m3tlbnts7fxpnw.jpg
برای آنکه HDD قطعه ای حساس بشمار می آید امکان رنگ آمیزی آن به صورت مستقیم وجود نداشت. لذا هارد خود را در یک باکس-هیت سینک، یک انکلوژر، قرار دادم و کابل های برق و دیتای آن را از پشت پنل جلویی وصل نمودم و کل باکس را در بخش ODD ها نصب کردم.
برش بدنه و نور پردازی بخش های بعدی توضیح کیس X-Pars هستند. برای افزایش زیبایی بصری کیس برآن شدم تا بخش هایی از کیس را با برش و بخش هایی را با استیکر پوشش دهم و همچنین ازترکیب 2 نوار LED آبی و سفید برای زیبایی هرچه بیشتر کیس استفاده کردم که زیبایی خاصی (حداقل از دید خودم) به بخش های برده شده کیس می دهد. (تعدادی از عکس های دارای استیکر لوگوی پنل جلو و بخشی فاقد آن می باشند)
dmpjkrn91yq3elxcg8g3.jpgbceqn2944d41gwdv0lzu.jpgw0nptszm5ipqap7ffc.jpg
از اکرلیک های بریده شده در پوشش درب اصلی و سقف کیس بهره برده شده است
679le40970ib3cn0pg.jpg
تغییرات جزئی دیگری که در کار استفاده شده شامل:
رنگ سوئیچ های استارت و ری استارت که به رنگ مشکی در آمده است. این کار توسط یک ماژیک مشکی صورت گرفته است.
رنگ آمیزی کل بدنه و پنل جلوی ODD.
pka4g8duvqrczuksfz.jpgt4oc4f9x5g6vdxssltqp.jpg
نصب پلاک و اکرلیک درب که توسط پیچ های آلن خور و رنگ شده انجام گرفت. چون سایز مورد نظر از لحاظ طولی برای پیچ ها وجود نداشت مجبور به کوتاه کردن آنها به صورت دستی شدم.
11n7i3fpqro7lplkix1i.jpg
درگاه های ای او و پنل مادربرد و اکسپنشن اسلات ها که به صورت جداگانه رنگ آمیزی شده است.
ewi2vtca2w329wxdcpb9.jpg
برای کولینگ کیس از یک فن PC-Cooler 1216X در پشت و یک کولر Deep Cool Gamma Archer استفاده شده است.
74rk738uplzmgxel4898.jpg
برآورد هزینه این کیس به شرح زیر است.
برش بدنه توسط لیزر، 80000 تومان
طراحی و برش آکرلیک، 50000 تومان
هزینه رنگ و نقاشی، 60000 تومان
هزینه تهیه پیچ ، پایه ، وارنیش ، استیکر ، LED ، 30000 تومان
هزینه ایاب ذهاب، حدوداً 20000 تومان
هزینه آتلیه عکاسی با تخفیف بسیار ویژه 85000 تومان
جمع مجموع : 325000 تومان
مشخصات سیستم و عکس های دیگر از کیس در ادامه :
zz5imgb6hs6kgz6ff0p.jpg7o9iqkhlzr24qvx05815.jpglavst68gd29mw961f6e.jpgorfh20bslo4hjy0sub9.jpg60349s45srwccrrxu2s.jpg
CPU Intel Core i5 3570K + GAMMA Archer
Mainboard ASUS P8B75-V
RAM KINGSTONE HyperX T1 2333MHz
VGA MSI GTX 660 Ti Power Edition/OC
Case Green X-PARS
Power Green X-600A-EU
ODD X-Plextor Blue
امید است مورد پسند شما دوستان عزیز واقع شده باشد.
خدانگهدار.
پی نوشت : متاسفانه بنده هر کاری کردم نتونستم در آپلود سنتر فروم عکس ها رو آپلود کنم
آخرین ویرایش توسط mahdi-lion در تاریخ 22-05-13 انجام شده است
alksdj (21-05-13), Eyeless (24-06-15), ganboo (21-05-13), I M A N (02-12-14), javad_best (09-07-13), lorn (21-05-13), M0hammad M@hdi (23-05-13), M29O1 (03-06-13), metall_hero (24-05-13), MJ Motamedi (21-05-13), Moein (21-05-13), p.x (21-05-13), poorya_2 (27-05-13), PUMAOC (23-05-13), Rezasam1 (21-05-13), Shahryar (21-05-13), smrbh (22-05-13)
با سلام
از اونجایی که چند ساعت بیشتر به پایان مسابقه نمونده عکس هایی نهایی رو قرار میدم البته متاسفانه تعدادی هارد قرار بود به دست من برسه که متاسفانه نشد !!!
تمامی عکس ها در منزل توسط شخص خود من گرفته شده بابت کیفیت اون ها به دلیل نداشتن سافت باکس ببخشید و هیچ کدام از عکس ها توسط فتوشاپ ادیت نشده هستند و فایل خام اپلود شده است بعد از مسابقه انشاا... با عکس های ادیت شده در خدمت دوستان هستم
**برای دیدن عکس ها در سایز واقعی روی عکس ها کلیک کنید**
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
**برای دیدن عکس ها در سایز واقعی روی عکس ها کلیک کنید**
در پایان جا داره از مجموعه سخت افزار ایرانیان تشکر ویژه ای رو داشته باشم این کیس هم به اون ها تقدیم میشه تا برای همیشه در ویترین شرکت برای نمایش به عموم قرار بگیره
همچنین از شهر سخت افزار و شهریار عزیز و شرکت اینده سیما(سیاره سبز) بابت برگزاری مسابقه و به چالش کشیدن تمامی ما دوستان صرف نظر از مسابقه بودن اون میبایستی تشکر ویژه ای داشت
از تمامی دوستان هم که در این تاپیک شرکت کردند باید تشکر کرد واقعا لذت بردم از بسیاری از کیس هایی زیبایی که طراحی کردند
موفق و پیروز باشید
معین
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 21-05-13 انجام شده است
New Season
.SouSHIanT. (21-05-13), alksdj (21-05-13), D J V A H I D (12-06-13), lorn (21-05-13), M29O1 (03-06-13), mahdi-lion (21-05-13), momo000000 (21-05-13), nima_hl (21-05-13), poorya_2 (27-05-13), PUMAOC (23-05-13), Rezasam1 (21-05-13), Shahryar (21-05-13), smrbh (22-05-13)
سلام دوستان ...
قبل از هر چیز تشکر میکنیم از حضورت عالی یکایک شما عزیزان ، چه اونایی که با کیس های مود شده شرکت کردند و چه اونایی که تنها از سیستمشون عکس گرفتند و گذاشتند . مطمئناً جو بسیار خوب و زیبایی را حاکم کردید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اصل ماجرا ! مسابقه به در خواست شرکت آینده سیما ( گرین ) و تعداد زیادی از شرکت کنندگان و کاربران به مدت یک ماه دیگه تمدید میشه تا شما عزیزان فرصت بیشتری برای بهبود کار هاتون یا شرکت در مسابقه داشته باشید .
نکته مهم : در صورتی که کیس هاتون شناسنامه نداره ، حتماً یک تصویر با نام کاربریتون ، نوشتن تاریخ و نام شهر سخت افزار با کیستون بگیرید تا در داوری نهایی بررسی بشه کارتون .
شاد باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
.SouSHIanT. (21-05-13), alksdj (21-05-13), ganboo (21-05-13), mahdi-lion (21-05-13), Moein (21-05-13), nima_hl (21-05-13), PUMAOC (23-05-13), Rezasam1 (21-05-13), smrbh (22-05-13)
با این حال ما جایزه رو نمیبریم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولاً که مسابقه دو تا جایزه داره و شایدم بیشتر !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ganboo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و مسئله بعدی اینکه چرا ؟ ما هنوز هیچ نظر داوری ای روی کیس ها نکردیم و منتظر باشید نکات زیادی را مد نظر قرار خواهیم داد .
و آن جا "انسانیت" است ..
|
خوب شد یک ماه اضافش کردید
من کارت جدیدم بیاد بعد دوبار عکس بندازم...
ولی خداییش دوستان کارشون حرف نداره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایا امتیاز کسی که بصورت انفرادی در مسابقه شرکت کرده رو با کسی که از طرف یک شرکت بزرگ شرکت کرده یکی قرارمی دهید؟
.SouSHIanT. (22-06-13), p.x (22-05-13), Shahryar (22-05-13), smrbh (22-05-13)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gnbbaker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز میشه منظورتونو بیشتر توضیح بدید ؟
و آن جا "انسانیت" است ..
اقا شهریار منظورم اینه که منی که خودم به تنهایی این کارو کردم رو با کسی که از طرف یک شرکت ساپورت شده و تونسته هر قطعه ای رو که می خواد تهیه کنه یکی حساب می کنید (در امتیاز بندی)یعنی به عبارتی یک شرکت بیاد اسپانسر شخص خواصی بشه و بیاد در مسابقه شرکت کنه ولی منی که به تنهایی و در یک شهرستان کوچیک که هیچ امکاناتی نیست و همه کارارو خودم به تنهایی انجام دادم رو یکی حساب می کنید؟ البته سوء تفاهم نشه و کاربری که از طرف شرکت ihg یا گروه لیون کامپیوتر که مدیرش اقای حسینیه و برای من عزیزه فکر بد نکنن که قصد تخریب دارم. نه فقط خواستم بدونم در امتیاز بندی امتیاز شخصی که بصورت انفرادی شرکت کرده رو با امتیاز شخصی که از طرف شرکتی ساپورت می شه رو یکی حساب می کنین.
البته اینم بگم من نمیگم کارم خوبه خیلیا هستن که تجربه بیشتری از من دارن ولی امکانات رو هم باید لحاظ کنین من خودم می خواستم جلوی کیس رو ببرم و یک فن توربینی جلوش ببندم که به علت نبود امکانات امکانش نبود ولی اگه تهران بودم به راحتی این کارو میکردم. پس از داوران محترم خواهش میکنم که در دادن امتیاز خیلی چیزا رو لحاظ کنن.
.SouSHIanT. (22-06-13), momo000000 (23-05-13), nima_hl (22-05-13), p.x (22-05-13), Shahryar (22-05-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks