اه!اسپیکرات از ماله منه.logitech x 530 راستش من کل تهرانو بهم زدم تا بتونم اینارو پیدا کنم.فکر میکردم فقط من از اینا دارم.http://www.shahrsakhtafzar.com/forum.../pcnet/lol.gif
چه عالی ممنون بازم بزارید کم کم داره اطلاعاتمون میره بالا
اه!اسپیکرات از ماله منه.logitech x 530 راستش من کل تهرانو بهم زدم تا بتونم اینارو پیدا کنم.فکر میکردم فقط من از اینا دارم.http://www.shahrsakhtafzar.com/forum.../pcnet/lol.gif
alksdj (07-05-13), mehrdad_ab (03-05-13), PUMAOC (01-05-13), Shahryar (02-05-13)
با سلام خدمت تمام دوستان شهر سخت افزار من فعلا کیسم امده نیس ولی خیلی دوس داشتم شرکت کنم
alksdj (07-05-13), mehrdad_ab (03-05-13), Rezasam1 (06-05-13), Shahryar (03-05-13)
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg
بنده هرکاری کردم در اپلود سنتر سایت اپلود نشد .
مشخصات سیستم:
Operating System
MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1
CPU
AMD Athlon II X3 450
Rana 45nm Technology
RAM
4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Motherboard
MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD 790FX-GD70(MS-7577) (CPU1)
Graphics
L1900R (1280x1024@60Hz)
NVIDIA GeForce GT 440
Hard Drives
977GB Western Digital WDC WD10EARX-00N0YB0 ATA Device (SATA)
Optical Drives
HP DVD Writer 1260t ATA Device
ELBY CLONEDRIVE SCSI CdRom Device
powe:420 real
Audio
Realtek High Definition Audio
|
ابتدا تشکر میکنم از شرکت سیاره سبز و سایت شهر سخت افزار که همچین مسابقه ای رو برگزار کردن تا کاربر ها از مودینگ و این جور چیزا سر در بیارن و اطلاعات بچه های سخت افزاری بره بالا.
دارم x9 رو به یه شکل دیگه میندازم میشه گفت ورژن 3 تا 28 اردیبهست عکس ها رو میزارم فقط یک پرسش از ادمین این که بیش از 3 عکس نمیشه گذاشت؟ چون من دارم کیس رو کلا تغییر میدم باید کمش 5 تا عکس از زوایای مختلف بندازم تا معلوم بشه که چه تغییراتی شکل گرفته ممنون میشم جواب بدین.
با سلام
بزودی کار رو شروع میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس های بیشتر هم می شه گذاشت. فقط اون 3 زاویه ی اصلی که گفته شده باید باشه توی عکس هاتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gnbbaker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 08-05-13 انجام شده است
سلام بالاخره کی برنده مسابقه شد
Shahryar (08-05-13)
تا اخر این ماه وقت هست
Shahryar (08-05-13)
با اجازه بزرگان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم
CPU: intel Core i3 3220
RAM:2*4 = 8GIG Kingstone 1600 LOVO To 1866 Cl 10-10-9-24
VGA: Sapphire HD7870 GHz 2Gig DDR5
MOBO: MSI Z77A-G43
HDD: SSD Trancesand 128G 720Ultimate
CPU COOLER: DeepCool GAMMAXX 400 LAPED
MONITOR: LCD SAMSUNG P22700
CASE: GREEN Magnum2 TO black COLOER 4x 120mmFAN
PSU: SUPER FLOWER Amptac 750W 80p BRONZE
ODD: Samsung 24x DVD RW
KEY: Focus FK6800
Mouse: Farassoo FLM3180 Gaming Tous 3200Dpi
شرح :
کیس همونطور که میدونید مگنوم 2 هست و من خودم 2 دفعه تا حالا این کیس رو برای خودم خریدم
دفعه اول که مربوط به حدود 2 سال پیش که سال گذشته فروختمش و اومدم x5 بگیرم دیدم باز هزینه ام نمیرسه دوباره همین مگنوم 2 رو خریدم
این مگنوم 2 همیشه رنگ داخلش برای من یه نوع دردسر بود و تو ذق میزد
خلاصه بعد از باز کردن قطعات از روی کیس و فقط موندن خود اسکلت اصلی ابتدا اون رو با خودم بردم حموم و حسابی از شر خاک هاش راحت شدم (منظور شتشو قبل از رنگ کردن )
بعدش با کمک دوستم که پمب باد داشت رنگ فوری مشکی مات زده شد که حاصل کار توی عکس ها مشخص هست
در مورد نور همه یه سری ال ای دی نواری معمولی که با برق 12 خود پاور نور خوبی میدن درقسمت هایی که دیدید نصب شده
در مورد کیس هم باید بگم این آخرین بلایی هست که تا حالا سرش آوردم
مثلاً این یکی دیگه از اون بلا ها هست
اسمش رو گزاشتم مدل مگنوم 2 لای روبی شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط momo000000 در تاریخ 08-05-13 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks