[QUOTE=Shahryar;251919]به به ! خیلی خوشحالیم که دارد واترکولینگ میسازید ، عالی میشه اگه تاپیکش را بزنید هم بچه ها میتونند کمک کنند توی تهیه قطعاتش و هم بقیه توی روند ساختش قرار میگیرند و یک تیر و دو نشون میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود - به روی چشم اقا شهریار ـ فقط اینکه کار واتر کولینگ من تقریبا تمومه فقط بلاک سی پی یو مونده و به نظر بنده مهمترین قطعه واتر کولینگ همین قطعه هستش .
من به لحاظ کارم از اطلاعات فنی خوبی برخوردارم و شاید بتونم به کسی در راه ساختن واتر کولینگ کمک کنم به هممن دلیل از تمام مراحل ساخت ,,,, خرید: (نوع- نام- سایز-جنس-محل فروش درتهران -قیمت و... ) ساخت :(اندازه های دقیقق برای خرید و اندازه های بسیار دقیق برای ساخت - پیشنهاد استفاده از انواع ابزارهای موجود و ابتکاری - پیشنهاد برای استفاده از انواع ماشین الات جوش تراش سنگ زنی و...) منتاژ و مودینگ : ( نام و مقدار و دلیل استفاده از انواع مواد در مونتاژ و توضیح کافی برای عام - توضیح در مورد استفاده از انواع وسایل برای مودینگ و...) عکس تهیه کردم فقط مونده از مراحل ساخت بلاک سی پی یو که پس از اتمام کار با کمال میل خدمت دوستان عرضه میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks