سلام مهندسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما هم مشتاق دیدار شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس این عکس رو که برای شوخی گذاشتم کلا هیچی این کیس کار من نیست کار استاد اعظم اسمبله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگر اینکه برم کیس ونگاردی که مود کردم از استاد اعظم کش برم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و یه سری قطعه هم فراهم کنم و بترکانیم دی:
واقعیت من اصلا وقتش رو ندارم چون از 8 صبح تا 10 شب سر کارم و حتی جمعه ها سر کارم وگرنه ما هم شرکت میکردیم ، به امید روزی که باز کیس مود کنم ( بسیار دوست میدارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ضمن اینکه چند وقت پیش میخواستم دستگاه cnc بخرم که یه سری ماجراها پیش اومد و نشد وگرنه کیس مودینگ خودم رو ادامه میدادم هرچند احتمالا در امسال دنبال اینم که یک cnc بگیرم و اونوقت میترکانیم
در مورد عنوان کاربری هم ممنون که هنوز تغییرش ندادین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم دوستان بتونن کیس ها زیبایی مود و اسمبل کنند
Bookmarks