واقعا عالیه تبریک میگم بهت خیلی خوشحال شدم از دیدن رکوردت
حالا اون یارو چی میگه پایین یکی از ثبت هات؟؟؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
واقعا عالیه تبریک میگم بهت خیلی خوشحال شدم از دیدن رکوردت
حالا اون یارو چی میگه پایین یکی از ثبت هات؟؟؟؟
Going To Change New HardWare Soon
|
|
SSA Leopard
مرسی وحید جان، والا چیز خاصی نمی گه می گه چرا اینقدر افیشنسی بالاست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا ما هم موندیم چی بگم به این زیون بسته هر چی هم می گم حرف خودش رو می زنه کافی رکورداشون رو بزنی سریع شروع می کنن به ایراد گرفتن . ریپورت هم داده ولی فکر نمی کنم راه به جایی ببره حالا خوبه رو ایر هم بالای 3 درصد افیشنسی بهتری دارم از این یارو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی شهریار جان باز هم عرض می کنم ما هر چی داریم از لطف بی دریغ شما و دیگر اورکلاکرهای خوبه SSA هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بخاطره تجربه ای که دارید می پرسم شهریار جان آیا من باید در مورد این ریپورت های بی مورد نگران باشم ؟
कभी हार
امیر جان خیلی سریع پست آخرتون را ویرایش کنید و از توهین به Sam جداً خودداری کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث از نظر فنی برای شماست، بیخودی بهونه دستشون ندید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Leopard
ویرایش شد و کلا بحث رو رها کردم بنا به توصیه شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی دونم به نظر شما اگر لازم یه برنامه بزارم دوباره تست بگیرم می خواستم تو hwbot بهش بگم گفتم پرو می شه هر چند که من به نتایجم اطمینان کامل دارم و اگر پاش بیوفته بار دیگه هم improve می کنم
ولی واقعا سر در نمیارم چرا اینطوری می پره به آدم البته به خیلیا گیر می ده و جمیعا هم دل خوشی ازش ندارن
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks