کم کم دارم قاطی میکنم والا دارم 2 به شک میشم خداییش
میرم HWBOT رکوردهای جدید مردم رو میبینم میگرخم مخصوصاً این سری 4930 4960 اینتل خیلی خوفناکه خداییش
ما هی میخواییم برگردیم هی بالا پایین میکنیم اصلاً میبینم نه اونقدر بودجه دارم که بخواهم مثلاً رمپیج بلک ادیشن بخرم یا 4960x نه میتونم به رکورد با فرکانس 5000 راضی بشم اصلاً کرم وجودیم نمیخوابه اینجوری
من نمیدونم یکی یک کاری برامون بکنه کم کم دیوانه که بودم کلاً میدمش اجاره راحت بشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
الان با این قیمت دلار بودجه هنگفت میخواد برای تهیه قطعاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب وحید جان بزن تو کار old school منظورم 775 هست هر چند اونم الان دردسر ساز شده با نایاب شدن قطعاتش ولی خوب شما که خودت استادی پستهاتون رو تو XS مطالعه کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت هم اقتصادیتر هست هم امتیازاتش فرقی نمی کنه چه شما با 4690 امتیاز بگیری چه با 5200 ،می دونی چی می گم که چه با 8600GT امتیاز بگیری چه با titan تازه امتیازاتی هم که با این سخت افزار جدید می گیری معمولا گلوبالش مطرح که با اومدن سری های بعدی همش می شه باد هوا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی 8120 رو چی کار کردی آخر ؟چطوریاست روایر چه فرکانسی می زنه ؟ می خوای اول بزن همون رو ناکار کن تا ببینیم چی می شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه قبل سربازی آخرین رکورد هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه خوبیه ولی خیلی خیلی بهتر می شد اگر RE یا p5e3 داشتم اصلا این مادربرد نمی کشید بیشتر از این در صورتی که خودم می تونم گارانتی کنم با برد خوب +700 تا FSB می زنه pwm این برد هم اصلا با ولتاژ بالای 1.9 مشکل داره در کل برای زدن رکورد های superpi و pifastو رکورد فرکانس باید برد بهتر داشته باشم خداییا یه p5e3 برسون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شهریار و معین عزیز هم تشکر می کنم، پات رم خیلی خوب بود اگر نبود امکان دادن ولتاژ 2.7 برای رم ها ممکن نبود تشکر ویژه می کنم شهریار جان و امیدوارم کمی از زحمات شما رو بتونم جبران کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در آخر هم امیدوارم مهدی عزیز که این روزها وضعیت جسمانی خوبی ندار هر چه زودتر بهبود پبدا کنن و سلامتی خودش رو بدست بیار هر چه سریعتر (مهدی جان فقط به عشق خودت این رکورد ها)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا عالیه تبریک میگم بهت خیلی خوشحال شدم از دیدن رکوردت
حالا اون یارو چی میگه پایین یکی از ثبت هات؟؟؟؟
Going To Change New HardWare Soon
بسیار بسیار عالی، خیلی خیلی باعث خوشحالی هست که نتایجتون داره ثمره میده و قطعاً در این میان اگه کمکی هم ما بتونیم بکنیم دریغ نمیکنیم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
مرسی وحید جان، والا چیز خاصی نمی گه می گه چرا اینقدر افیشنسی بالاست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا ما هم موندیم چی بگم به این زیون بسته هر چی هم می گم حرف خودش رو می زنه کافی رکورداشون رو بزنی سریع شروع می کنن به ایراد گرفتن . ریپورت هم داده ولی فکر نمی کنم راه به جایی ببره حالا خوبه رو ایر هم بالای 3 درصد افیشنسی بهتری دارم از این یارو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی شهریار جان باز هم عرض می کنم ما هر چی داریم از لطف بی دریغ شما و دیگر اورکلاکرهای خوبه SSA هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بخاطره تجربه ای که دارید می پرسم شهریار جان آیا من باید در مورد این ریپورت های بی مورد نگران باشم ؟
امروز عکس های مسابقه اول گیگابایت توسایت آواژنگ سال 87 رو نگاه میکردم . با مادربردهای P45 گیگابایت رکوردثبت میکردیم . یادش بخیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ICTnews_272_020687_b.jpg
IMG_9875.jpg
امیر جان خیلی سریع پست آخرتون را ویرایش کنید و از توهین به Sam جداً خودداری کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث از نظر فنی برای شماست، بیخودی بهونه دستشون ندید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ویرایش شد و کلا بحث رو رها کردم بنا به توصیه شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی دونم به نظر شما اگر لازم یه برنامه بزارم دوباره تست بگیرم می خواستم تو hwbot بهش بگم گفتم پرو می شه هر چند که من به نتایجم اطمینان کامل دارم و اگر پاش بیوفته بار دیگه هم improve می کنم
ولی واقعا سر در نمیارم چرا اینطوری می پره به آدم البته به خیلیا گیر می ده و جمیعا هم دل خوشی ازش ندارن
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks