بقول اصفهونی ها دادا و شیرازی ها کاکو و اهوازی ها ولک :دی
شوخی بود عزیزان :دی چون هر نوع قشر بخوای توی بچه های تیم پیدا میشه یه مزاح ساده بود.
آقای شعبانی و علی آقای عزیز
اول این که ورودتون رو تبریک می گم و به جمع ما خوش اومدین. (بنده کوچیک شما محمد علی هستم)
اول من یه نکته ای رو بگم صوع تفاهم نشه یه موقع من خاک پای همه و کوچیک همه هستم و نظر شخص خودمه و می تونید کمک کنید هرجاش اشتباه هست اصلاح بشه ، انشاالله
سلاممن چند وقت پیش یه 8500 دستم رسید که بعد اور با ایر و ولت مد تونستم به فرکانس 810/2214/522 برسم به نظرتون خوبه البته فکر نکنم بتونم ثبتش کنم چون ولیدی چیزی ندارم ازش فقط یه عکس بیچاره کارته ولتاژش رو تا طرفای 1.9 بردم بالا! به نظرتون چطوره؟داداش یه عکس از ولت مود بزار به خدا دو نفر دیگه هم می بینن یاد می گیرن دعا می کنن برات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلاممن چند وقت پیش یه 8500 دستم رسید که بعد اور با ایر و ولت مد تونستم به فرکانس 810/2214/522 برسم
عزیز شما ولتاژ رو دیگه با ولت متر از سر خازن وبا چوک (یا همون سلف) خوندین دیگه؟ من فکر می کنم شاید برای مموری داده باشید! از چه ولتاژِ شروع شد تا 1.9 بردین بالا؟ولتاژش رو تا طرفای 1.9 بردم بالا
آره کاملا با علی جان موافقم و دما رو هم که مصلما چیک می کردی می تونید بگید از چه مقدار شروع و تا چه اندازه بالا می رفت؟سلام دوست عزیز.برای رسیدن به فرکانس من یا فرکانس های بالاتر باید دمای کارتت زیر40 درجه یا حتی 35 درجه باشه
منضورم اینه که کلا خنکش می کردی یا با خنکک کننده معمولی خودش بود.
علی جان داداش آخ این پست شما رو که دیدم یاد قبلنای خودم که سوکت 478 اورکلاک می کردم افتادم ، از این کارا خوبه من هم موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز تمام بچه ها می خوام که یه تست با این برنامه[Everest] یا [Aida64] بزارن ببینیم که سی پی یو هامون از نظر راندمان تو چه حالتی هستن.مثلا کدوم سی پی یو از نظر قیمت خوب اورکلاک می شه.
به نظر من یه تاپیک بزن به همین نام هرکسی تست کنه و بزاره اونجا، من الان اورست رو ندارم در اولین فرصت می زارم
ای بابا نشد که :دی تازه گرم می کردیم یه اورکلاک خوش مزه بیاییم بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید...درس زیاد دارم نمیرسم روی اور کار کنم اینا هم مال تابستونه ناسلامتی الان پیشی هستیم...
حالا خوب از 450 به تریب هر کاری کردی با چنتا شات بزار ببینیم توی مثلا کدوم تست ها چه امتیازی کسب کردی و کدوم تست هارو پاس کرده! بیا من باهاتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks