سلامببخشید نمی خواستم وسط این تاپیک بحث رو عوض کنم راستش اون 8500 مال یکی از دوستام بود میخواست بفروشه منم گرفتم باهاش یه حالی کرد و فروختمش الان دستم نیست کارت مدل گیگا سایلنت دی دی ار 2 بود به خاطر هیت سینک بزرگش جون میداد برا یه اور مبتدیانه یه فن دوازده سانتی 2000 دور که مال پاور مرحومم بود بستم روش البته خمیر سیلیکونش رو هم عوض کردم توی اون ولتاژ 1.9 که فکر کنم خیلی بالاست به نظرم دماش حدود 70 بود البته یه بار مقاومت رو زیاد چرخوندم رفت بالای 2 ولت و دمای 115 درجه رو ثبت کرد! تجربه اول ولت مد بود اما بگم این فرکانس ها کاملا پایدار بود و تست ونتیج پاس کرد با امتیاز 1379 در حالت پرفورمنس اون کارت فرکانس شیدر و هسته اش جدا کنترل میشد یعنی مثل این جدیدا قفل نبود قفل هم نمیشد لذا برا هرکدوم جدا فرکانس بدست اوردم کارت خودم 450 مدل تاپ ایسوس هست که فرکانس هسته اش تا طرفای 1025 هم میره و توی کمبوستر تا چند دقیقه مشکلی نداره ولی هنوز نتونستم بالای 975 تست ونتیج پاس کنم مدار رگلاتورش داغ میکنه از برنامه میپره بیرون کسی میدونه رکورد فرکانس 450 چنده؟ راستش درس زیاد دارم نمیرسم روی اور کار کنم اینا هم مال تابستونه ناسلامتی الان پیشی هستیم!ممنون ببخشید زیاد حرف زدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aliover برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks