Jagvar (29-09-12), mehrdad_ab (07-09-12), nima_hl (06-09-12)
سلام
دوباره من اومدم ، ایندفعه رتبه بیست و دوم رو در 3DMark2001 SE با کارت گرافیک GeForce 9400 GT DDR2 کسب کردم ، ( تعداد شرکت کنندگان در این تست 49 نفر بود )
دوستان عزیز من هر کاری کردم نتونستم مموری رو از 450 بالاتر ببرم ، البته با همین تنظیمات هم به سختی تونستم این تست رو به پایان برسونم . میخوام بدونم چجوری میتونم این کارت رو خنکتر کنم تا بتونم اور بیشتری داشته باشم . ( با خرید فن و یا هر راهی که به نظرتون میشه اینکارو انجام داد )
از دوستان عزیز کسی از معین جان خبری نداره ... دلم براش تنگ شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.B : ASRock Z97 OC Formula
CPU : Intel Core i7-4790K
RAM : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400
VGA : Intel HD Graphics 4600
SSD : Samsung 840 Pro 128GB
H.D.D : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3
CPU Cooler : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270 - D5 Vario
Power : Corsair AX1200i
Case : Cooler Master HAF X
Jagvar (29-09-12), mehrdad_ab (07-09-12), nima_hl (06-09-12)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط smrbh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با کمی تلاش بیشتر و حدود چهار ، پنج ساعت وقت گذاشتن و انجام دادن تستهای مختلف تونستم رکورد خودم رو بهتر کنم و رتبه دوم رو بدست بیارم ... برای بدست آوردن رتبه اول باید حتما این کارت گرافیک رو خنکتر کنم تا بتونم اور بیشتری داشته باشم که در اینجا به کمک و راهنمایی دوستان و اساتید عزیز نیازمندم . ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط smrbh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.B : ASRock Z97 OC Formula
CPU : Intel Core i7-4790K
RAM : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400
VGA : Intel HD Graphics 4600
SSD : Samsung 840 Pro 128GB
H.D.D : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3
CPU Cooler : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270 - D5 Vario
Power : Corsair AX1200i
Case : Cooler Master HAF X
Aliover (30-09-12), Jagvar (12-09-12), M A H R A D (07-09-12), mehrdad_ab (07-09-12)
|
سلاممن چند وقت پیش یه 8500 دستم رسید که بعد اور با ایر و ولت مد تونستم به فرکانس 810/2214/522 برسم به نظرتون خوبه البته فکر نکنم بتونم ثبتش کنم چون ولیدی چیزی ندارم ازش فقط یه عکس بیچاره کارته ولتاژش رو تا طرفای 1.9 بردم بالا! به نظرتون چطوره؟
Shahryar (30-09-12)
سلام دوست عزیز.برای رسیدن به فرکانس من یا فرکانس های بالاتر باید دمای کارتت زیر40 درجه یا حتی 35 درجه باشه من یه تست گرفتم تو سی سندرا که داشتم با یه 8600 GTتو فرکانس کورس میراشتم!باید بگم تو حالت اورکلاک باحاش برابری میکردش.درضمن باید بگم که فرکانس هستت خیلی زیاده نسبت به شادرت.با برنامه کارتت نگاه کن شدر رو قفلش کن که نسبت به فرکانس هستت زیاد بشه که پایدار باشه.گفتم که برای رم باید کارت رو خیلی خنکش کنی .دو تا فن معمولی بزار زیر کارت که هوارو بده توش بعدش در کسم بازش کن.اگه کست خنک کاری خوبی داره در کس رو ببند.بعدش اگه تونستی کیس رو تو یه جای خنک مثل تراس تستش کنین.من همین فرکانس رو پارسال تو تراس تو وسط زمستون داشتیم با دوستم یخ می کردیم ثبتش کردیم .تا چند ماه تستام هم تو سی سندرا بودش از نظر راندمان به قیمت تو صدر بودش.به عنوان بهترین کارت دراومده بودش.ولی کلا این کارت رو برای استفاده روزانه با دو تا فن فرکانس هسته و رم و شادر رو به ترتیب زیر کنی خوبه=735-525-1800
ببخشید ها البته خودت اوستای.
Over_Cracker (30-09-12), Shahryar (30-09-12)
سلامی دوباره.من یه زره سی پی یو رو اورش کردم به نظرتون خوبه؟
به ترتیب حالت های V15 و V12 و استاندارد.
از تمام بچه ها می خوام که یه تست با این برنامه[Everest] یا [Aida64] بزارن ببینیم که سی پی یو هامون از نظر راندمان تو چه حالتی هستن.مثلا کدوم سی پی یو از نظر قیمت خوب اورکلاک می شه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Aliover در تاریخ 30-09-12 انجام شده است
Jagvar (01-10-12), Over_Cracker (30-09-12), PUMAOC (01-10-12), Shahryar (30-09-12)
بچه ها از 6x fx 6100 AMD قوی تر شده!
یعنی دود از کنده بلند می شه!
البته من سی پی یو فونوم دو هسته ای خودم رو تونستم فقط یه هستشو قفلش رو بشکنم به خاطر همین برنامه اورست گیج شده اسم سی پی یو رو یه جا آتلون تو 455 مشناسه یه جا فونوم تو چهار هسته ای م شناسه.بدبخت گیج شده از این کارهای من.ولی نا راحتم یه چرا مال من که یه مدلی بودش که انکان 4 هسته ای شدنش زیاد بود چرا اون هسته چهرمش رو ویندوز می شناسه ولی کار نمی کنه!من دوستم با همین سی پی یو شش هسته ای فونوم 2 رو رسونده.با فرکانس فقط4.2 GH!
آخرین ویرایش توسط Aliover در تاریخ 30-09-12 انجام شده است
Over_Cracker (30-09-12), PUMAOC (01-10-12), Shahryar (30-09-12)
سلامببخشید نمی خواستم وسط این تاپیک بحث رو عوض کنم راستش اون 8500 مال یکی از دوستام بود میخواست بفروشه منم گرفتم باهاش یه حالی کرد و فروختمش الان دستم نیست کارت مدل گیگا سایلنت دی دی ار 2 بود به خاطر هیت سینک بزرگش جون میداد برا یه اور مبتدیانه یه فن دوازده سانتی 2000 دور که مال پاور مرحومم بود بستم روش البته خمیر سیلیکونش رو هم عوض کردم توی اون ولتاژ 1.9 که فکر کنم خیلی بالاست به نظرم دماش حدود 70 بود البته یه بار مقاومت رو زیاد چرخوندم رفت بالای 2 ولت و دمای 115 درجه رو ثبت کرد! تجربه اول ولت مد بود اما بگم این فرکانس ها کاملا پایدار بود و تست ونتیج پاس کرد با امتیاز 1379 در حالت پرفورمنس اون کارت فرکانس شیدر و هسته اش جدا کنترل میشد یعنی مثل این جدیدا قفل نبود قفل هم نمیشد لذا برا هرکدوم جدا فرکانس بدست اوردم کارت خودم 450 مدل تاپ ایسوس هست که فرکانس هسته اش تا طرفای 1025 هم میره و توی کمبوستر تا چند دقیقه مشکلی نداره ولی هنوز نتونستم بالای 975 تست ونتیج پاس کنم مدار رگلاتورش داغ میکنه از برنامه میپره بیرون کسی میدونه رکورد فرکانس 450 چنده؟ راستش درس زیاد دارم نمیرسم روی اور کار کنم اینا هم مال تابستونه ناسلامتی الان پیشی هستیم!ممنون ببخشید زیاد حرف زدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aliover برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aliover برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا از این نرم افزار استفاده کردید؟
http://www.hwbot.org/benchmark/maxxmem/
http://www.maxxpi.net/modules/downlo...lc.php?file=15
جزییات خوبی رو نمایش می ده. حتی می تونید توی سایت HWBOT ثبتش کنید و توی رده بندی جهانی این مدل CPU خودتون رو جا بدید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.H.Shabani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوست عزیز فرکانسی که تونستید برید خوب هست اما مطمعن هستید 1.9 ولت به گرافیک دادید!! و سالم هم هست؟
برای ثبت کردن می بایستی تمامی قوانین که برای ثبت رکورد در زمینه مورد نظر هست رعایت بشه پس از ثبت کردن بی مورد اون خودداری کنید که بعدا قطعا پاک خواهد شد
شما که یک بار به اون فرکانس رسیدید مجددا هم می تونید به اون فرکانس دسترسی پیدا کنید بدون مشکل پس بهتره دوباره تلاش کنید و شروع کنید
سوالی هم داشتید من در خدمتم
New Season
بقول اصفهونی ها دادا و شیرازی ها کاکو و اهوازی ها ولک :دی
شوخی بود عزیزان :دی چون هر نوع قشر بخوای توی بچه های تیم پیدا میشه یه مزاح ساده بود.
آقای شعبانی و علی آقای عزیز
اول این که ورودتون رو تبریک می گم و به جمع ما خوش اومدین. (بنده کوچیک شما محمد علی هستم)
اول من یه نکته ای رو بگم صوع تفاهم نشه یه موقع من خاک پای همه و کوچیک همه هستم و نظر شخص خودمه و می تونید کمک کنید هرجاش اشتباه هست اصلاح بشه ، انشاالله
سلاممن چند وقت پیش یه 8500 دستم رسید که بعد اور با ایر و ولت مد تونستم به فرکانس 810/2214/522 برسم به نظرتون خوبه البته فکر نکنم بتونم ثبتش کنم چون ولیدی چیزی ندارم ازش فقط یه عکس بیچاره کارته ولتاژش رو تا طرفای 1.9 بردم بالا! به نظرتون چطوره؟داداش یه عکس از ولت مود بزار به خدا دو نفر دیگه هم می بینن یاد می گیرن دعا می کنن برات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلاممن چند وقت پیش یه 8500 دستم رسید که بعد اور با ایر و ولت مد تونستم به فرکانس 810/2214/522 برسم
عزیز شما ولتاژ رو دیگه با ولت متر از سر خازن وبا چوک (یا همون سلف) خوندین دیگه؟ من فکر می کنم شاید برای مموری داده باشید! از چه ولتاژِ شروع شد تا 1.9 بردین بالا؟ولتاژش رو تا طرفای 1.9 بردم بالا
آره کاملا با علی جان موافقم و دما رو هم که مصلما چیک می کردی می تونید بگید از چه مقدار شروع و تا چه اندازه بالا می رفت؟سلام دوست عزیز.برای رسیدن به فرکانس من یا فرکانس های بالاتر باید دمای کارتت زیر40 درجه یا حتی 35 درجه باشه
منضورم اینه که کلا خنکش می کردی یا با خنکک کننده معمولی خودش بود.
علی جان داداش آخ این پست شما رو که دیدم یاد قبلنای خودم که سوکت 478 اورکلاک می کردم افتادم ، از این کارا خوبه من هم موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز تمام بچه ها می خوام که یه تست با این برنامه[Everest] یا [Aida64] بزارن ببینیم که سی پی یو هامون از نظر راندمان تو چه حالتی هستن.مثلا کدوم سی پی یو از نظر قیمت خوب اورکلاک می شه.
به نظر من یه تاپیک بزن به همین نام هرکسی تست کنه و بزاره اونجا، من الان اورست رو ندارم در اولین فرصت می زارم
ای بابا نشد که :دی تازه گرم می کردیم یه اورکلاک خوش مزه بیاییم بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید...درس زیاد دارم نمیرسم روی اور کار کنم اینا هم مال تابستونه ناسلامتی الان پیشی هستیم...
حالا خوب از 450 به تریب هر کاری کردی با چنتا شات بزار ببینیم توی مثلا کدوم تست ها چه امتیازی کسب کردی و کدوم تست هارو پاس کرده! بیا من باهاتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 01-10-12 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks