نه عزیز دلمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هر وقت دوست داری بدون هیچ تستی میتونی وارد تیم بشی
خب چند تا سوال دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M,Ryder برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-برای افراد عضو تیم اورکلاک از طرف مسئولین تیم امکانات و یا تجهیزاتی ، برای اور در نظر گرفته میشه؟
2- شما افراد نخبه در این زمینه رو چطور گرد هم میارید؟ و یا استعداد یابی میکنید؟
3- و سوالهای بیشمار دیگه که مجال پرسیدنش نیست
Shahryar (06-10-11)
اي جان من قربون افراد نخبه تيم برم الاهي :ديبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز جان شما اين ادبيات خشکل رو به من ياد بده بنده کاري مي کنم زير ميزي کتپيتان بياد شمارو بکنه دستيار خودش، خوبه! (شوخي کردم)
عزيز جان دو توع عضويت داريم که عضويت اولين مرحله نياز به هيچ چيز نيست، البته نبايد خلاف قوانين عمل کنيد يعني ريزالتي رو که جعلي باشه يا مشکل داشته باشه رو در سايت HWBOT.ORG ثبت کنيد. که البته براي ثبت نام اوليه کافيه در همين سايت عضو بشيد بعد تيم هاي ايراني رو مي تونيد انتخواب کنيد که شهر سخت افزاي هستش ShahrSakhtAfzar که با اختصار SSA هم گفته ميشه.(اين اولين مرحله)
من نمي دونم شما تا چه اندازه اطلاعات داريد از oc ولي مي تونيد با هر قطعهاي ثبت رکرد کنيد و امتياز خود رو بالا ببريد.
اما در مرحله بعد شما بايد يه خودي از لحاظ فني نشون بديد که حالا بستگي داره و بعد از منت هاي فراوان و دعاي هم تميان و عنايت جناب کاپيتان باز اگر شما خيلي خاطرت عزيز باشه بعد از کلي شعار هاي وطن پرستانه و ... (شوخيه جان من نزنيد بنم کنيد ها :دي)
ديگه زير نام کاربري شما مانند نام کاربري من SSA عضو خوانده خواهيد شد که در اين صورت شما اهل بيت تيم شده ايد :دي
اره اين قدر چيز مي دن که نگو :دي (راست مي گم ديگه، عامو من بعد از 2 تا 3 سال ديگه به اين فکر افتادم شما چه تخته گاز داري ميريها)1-برای افراد عضو تیم اورکلاک از طرف مسئولین تیم امکانات و یا تجهیزاتی ، برای اور در نظر گرفته میشه؟
اره اگر پتانسيلت بالا باشه و خودي نشون بدي چرا که نه.
بله ... بله ما هر چند مدت يک بار يک کنکور سراسري بگذار مي کنيم! که ابلته فقط نخبه هاي مثل من رو توش گزينش مي کنيم!2- شما افراد نخبه در این زمینه رو چطور گرد هم میارید؟ و یا استعداد یابی میکنید؟
اينجا هر کسي بايد خودش استعداد خودش رو نشون بده.
اين يکي سوال رو چون سياسي هستش من از عهدش بر نميام و جدا اين گونه مسائل محکوم مي شود!3- و سوالهای بیشمار دیگه که مجال پرسیدنش نیست
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 02-10-11 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
برای نمونه این ولید در تاریخ Wed, 08 Jul 2009 رو من با فن استوک بدست اوردم
که البته قطعاتی که در این ولید مشاهده میکنید به رحمت ایزدی پیوستند که برای اطمینان خاطر میتونید به شرکتهای خدماتشون زنگ بزنید به آواژنگ زنگ بزنید بگید فیضی رو میشناسید یا نه
در سایت hwbot هم ثبت شده این ولید
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599935
Shahryar (06-10-11)
خوبه که !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز جان شما لينک پروفال خودتون در hwbot رو بدين ممنون مي شم.
خوب اگه ثبت نام کردين بخش تيم انتخوابي رو مي تونيد شهر سخت افزار انتخاب کنيد ديگه مشکل شما چيه عزيز جان؟
از الان شما عضو تيم! ما هم دوستان شما مشکلي داشتين نتنها بنده بلکه عزيزان ديگه هم در خدمتون هستن.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
P A R H A M (03-10-11), Rezasam1 (03-10-11), Shahryar (06-10-11)
Shahryar
دلم واسه این یوزر تنگ شده. بیا دیگه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می ترسم بش زنگ بزنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.D3VIL. (04-10-11), Labyrinth (03-10-11), P A R H A M (03-10-11), Rezasam1 (03-10-11), Shahryar (06-10-11)
|
بابا دانشگاه داره مثل بنز درس میخونه !!
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
تو مملکت غریب. بین عزیزان ترک زبان ... یه کافی نت یا GPRS ایرانسل... :D
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 04-10-11 انجام شده است
با سلام
دوستان در نتایج تست های اولیه Be A Star نزدیک به 200 پوینت به تیم اضافه شد و نزدیک به 26 عدد ریزالت ثبت شد
برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه کنید
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 14-10-11 انجام شده است
New Season
تست G Skill 2400 Pi
2267 با تایمنگ Cl6-10-7-24-88-1T
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور 330 گرین هم استفاده شده در تست
زیاد هم بود
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 01-11-11 انجام شده است
D J V A H I D (11-11-11), mehrdad_ab (02-11-11), Moein (01-11-11), P A R H A M (01-11-11), Rezasam1 (01-11-11), Shahryar (01-11-11), ViViD (13-11-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks