سلام.
برعکس این تاپیک که داره خاک می خوره تیم ما به شدت در تکاپو برای یه جهش بزرگ هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
دوستان نظرتون رو در باره ی رکورد هایی که با 9600 توی این مدت زدم جلب می کنم :
رکورد 10هم 3D mark VANTAGE با کارت گرافیک 9600 سایلنت شرکت گیگابایت که از مموری چیپ های با کیفیت بالا و ساخت شرکت سامسونگ استفاده می کنه و دست منو از همه لحاظ باز گزاشت که تونستم -با فن استوک و دست کاری سخت افزاری این کارت برای افزایش ولتاژ و شدت جریان و تغییرات کوچیکی در بایوس کارت- رکورد نیما که با LN2 و پردازنده ی بسیار قوی تر از من(2600k) زده شده بود رو به خاک و خون بکشم ( چه یم کنه گیگابایت). بله منتظرتون نمی زارم 2622MHZ DDR3 برای مموری های این کارت که به نوعی WR محسوب می شه برای مموری این کارت در ولتاژ 2.48 ولت و دمای 32 درجه!
لینک رکورد 9600 گیگابایت
لینک مقایسه
624828..jpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رکورد 17 هم در 3D mark 06 با کارت گرافیک شرکت گیگا بایت در فرکانس کور 901 و مموری 1200 !!
این تست روی LN2 زدم. اما به علت کمبود وقت و خوب نبودن پات کارت گرافیک و همچنین کلد باگ کردن روی -58 درجه از ادامه ی این تست صرف نظر کردم و به همین رکورد قانع شدم ( اما به زودی این رکورد آپ می شه). حتی با فن استوک کارت!! این رکورد هم با وجود رکورد نیما ( Extreme) که با سی پی یوی سندی بریج در فرکانس 5.3 گیگا هرتز زده شده بود و همچنین زیر LN2 با فرکانس کور 1000MHZ زده شده بود , بیشتر بود !
لینک گیگایایت
لینک مقایسه :
من 2 تا کارت برای مقایسه 9600 ها تهیه کردم که این مربوط می شه به برند خوش نام زوتک :
رکورد 9600 در سری فیوچر مارک 03 رو با این کارت زدم که همون طور که می دونید سی پی یو روی اسن تست بیشترین تاثیر رو داره که متاسفانه من از 950 استفاده کردم :
لینک زوتک
لینک مقایسه
رکورد در 05 که با کارت گیگا و فرکانس کور 890 و 2400 برای مموری های بدون مود زده شده.!! نفر 20 م:
لینک گیگابایت
لینک مقایسه
همراه باشید با رکورد های جدید این سری کارت با پردازنده های سندی بریج و بورد سری Z68 از گیگابایت !
SSA OC TEAM
PUMAOC
Bookmarks