ViViD (02-09-10)
به به آقا نیما :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جایزت بود این کارت ؟! مبارکه مبارکه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گفتم الان یه UD9 می دن بتون !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (02-09-10)
سلام سعید جان .
نه بابا UD9 کجا بوده ! بیشتر انتظار میرفت از لحاظ جوایز - ولی واقعا مراسم عالی برگزار شد و آواژنگ خیلی زحمت کشیده بود واقعا جای تقدیر داشت .
جات حسابی خالی بود .
جایزه من این بود . . .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
D J V A H I D (30-10-10), Labyrinth (31-08-10), ViViD (02-09-10)
سلام به همه ی دوستان عزیز
امروز صبج ایمیلی برای من اومده بود که گویا یکی از نتایج ثبت شده ی من دچار مشکل هست و بهش ایراد تنظیمات دیفالت نبودن رو وارد دیدن و بلاک شده
قبل از هرچیزی من اینجا دلایل رو بگم تا دوستان هم بتونند قضاوت کنند
با توحه به اینکه نتیجه ثبت شده در 3DMark 06 در مورد لپتاپ بوده و لپتاپ مورد نظر اصلا از رزولوشن 1280 در 1024 پشتیبانی نمیکنه تست توی رزولوشن 1280 در 768 انجام شده ( من خودم اصلا حواسم به این قسمت نبود )
و یکی از کارمند ها که عموما بهشون HWbot Crew گفته میشه نتیجه رو بدون اخطار و گفتن چیزی پاک کرده و ...
اینجا مسایل پیش میاد که جا داره گفته بشه ، توی نتایج ثبت شده 8 نتیجه ی دیگه هم وجود دارن که در رزولوشن اصلی گرفته نشدن که من اون ها رو در تایپکی که در HWBot زدم گفتم
اگر قرار بر این باشه که نتیجه من به دلیل نبودن در رزولوشن دیفالت حذف بشه خوب باید بقیه هم حذف بشن ، غیر این هست ؟ ولی هنوز هستن و هیچ ریپورتی هم داده نشده بابتشون
من از باب تکرار تست مشکل ندارم و اینبار در رزولوشن گفته شده تست میگیرم و بهشون ثابت میکنم جایگاهم همونجای قبلی هست ( البته برای این تست باید لپتاپ رو به مانیتور خودم وصل کنم )
الان بعد از صحبتی که در تاپیک کردم این رو برای من نوشتن و من تا حدودی فهمیدم چیه قضیه ولی خواستم شما هم یک توضیحی بدید در مورد این متن
پیشاپیش ممنونI can only assume that your result was blocked because someone reported it. The moderators do not go around looking at peoples results. They will only look if someone reports the entry.
So if you find results that are not run at the default setting report them, just as your result had to have been reported.
All results are peer reviewed results. What that means is that those members who are benching the same hardware will police those results that are similar to theirs. Once a result is found that they do not think is correct, it could be bugged or have the wrong hardware specified or any of the 100's perfectly normal human error type glitches that are made during submission to the bot, then they report it (flag is a better word) and a moderator will have a look and decide what is the appropriate action to take.
Now running benchmarks at default settings is mandatory - that includes the default benchmark screen resolution. Does not mean your screen has to be that resolution of course. Just that the benchmark not be changed from default setting.
Regards
با تشکر امیر
Hessam_7800gtx (31-08-10), PUMAOC (31-08-10), ViViD (02-09-10)
جالبه ادعا دارن که ما تستای اونارو چک میکنیم!با چه دقتی گشته تا اینو پیدا کرده طرف::D
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
|
خوب :دی بعد از گذشت 3 ماه تازه وقت کردم ویدیو ها رو آپ کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولی کوتاه و کم حجم هست ( حدود 3 مگ) از دست ندسد :دی
دانلود
بقیه:
دانلود 13.5 مگابایت ویدیو 1
دانلود 11 مگابایت ویدیو 2
ashkan.h (22-09-10), D J V A H I D (30-10-10), Labyrinth (18-09-10), Shahryar (30-10-10), ViViD (18-09-10)
کیه!
کیه !
از تاپیک های که در حال حاظر فقط داره خاک می خوره دوستان عزیز کجا هستند کاربران ....
گزارش فعلی تیم بازنشته انجمن
تیم زیاد پوینت داره ، پوینت می خواد چی کار فقط قطعه بگیریم انبار کنیم :دی »
Total Points: 3,385.90
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورت صلاح دید مدیران تاپیک رو اسپم ازاد کنند برای یک مدتی تا یکم شاید بچه ها به شوق بیانو اون قطعاتی که داره خاک می خوره رو از زیر خاک در بیارن و باش اور کنند
موفق باشید
معین
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 30-10-10 انجام شده است
PUMAOC (30-10-10)
معین من زیاد قطعه دارم ولی دانشگاه اومده رو گردم! نمی زاره بازی کنم چه برسه اورکلاک! قطعاتمم ریختم تو کیس!
یه 4870 به کمک نیما خریدم ان شا الله پوینتامون رو رندش می کنم تا آخر هفته !
Moein (30-10-10)
در یک حرکت ولت مودیک با دو تا کارت گرافیک تونستم 7 امتیاز بگیرم .8800 سافت مود بود و 9800 ولت مود سخت افزاری . البته من از نظر سی پی یو و رم محدود شدم اگر نه امتیاز های بالاتری میگرفتم و جالب اینه تست هام فقط روی اکوا مارک پایدار بود رو 3dmark 01 از بنچمارک خارج می شد. و در اخر تمام تستها روی خنک کنندهای استک کارت گرافیک وبرای سی پی یو cm hyper tx3 که یه فن مزخرف برای رکورد زدنه البته من رکورد 4500 و خوردهای مگاهرتز رو با همین فن زدم و دمام زیر 70 بود
http://hwbot.org/community/submissio...t_297442_marks
http://hwbot.org/community/submissio...b_258964_marks
Moein (30-10-10)
شایان جان شما که اصفهان هستی کافی یکم وقت بگذاری تا با هم هماهنگ بشیم انشا ا... شما هم به عضو های قوی شهر سخت افزار اضافه بشی البته باید دل رو بزنی به دریا :دی
در صورتی که دوستان در اصفهان تمایل دارند می تونند به لابراتور شخصی بنده بیان و در اونجا با کمک من از لحاظ اطلاعات و نرم افزاری و نیتروژن و ... بتونید خاطرات جدیدی از اورکلاک و وارد شدن به این دنیای زیبا رو تجربه کنید
فعلا این امکان برای دوستان در اصفهان مقدور هست انشا ا... دوستان شهرستان هم به سراغشون خواهیم رفت
Hessam_7800gtx (01-11-10), Jagvar (01-11-10), Labyrinth (02-11-10), PUMAOC (31-10-10), Shahryar (30-10-10)
منم دارم خاب زمستونی رو می گذرونم کارت انچنانی ندارم و باید بشینم با نیترو پینت هام رو اپدیت کنم انشاالله از هفته دیگه شروع میشه
به زودی... :ایکس
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Hessam_7800gtx (01-11-10), Labyrinth (02-11-10), Moein (01-11-10), mohammad1985 (12-11-10), Shahryar (01-11-10), ViViD (01-11-10)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks