با سلام شما ابتدا می بایستی در سایت hwbot عضو شوید و سپس با خواندن دقیق قوانین به فعالیت خود ادامه دهید کافیست به لینک زیر مراجعه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin.bomber برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Link
و کشور خود را ایران و تیم خود رو شهر سخت افزار SSA OC TEAM انتخاب کرده
سپس می بایست تست خود رو در قسمت مربوطه ثبت کنید به زودی برای دوستان اموزش این ثبت رکورد رو به صورت کامل برای انواع تست هایی که دارای پوینت هستند قرار خواهم داد
موفق باشید
New Season
ممنونم
منم دنبال یه جا واسه ثبت تست میگرد
ممنون میشم اگه این کار رو انجام بدید
B.m.B.
|
سلام به دوستان گلم .
الان اومدم پست بزنم یه حس باحالی داشتم .
یاد روزای اولی افتادم که اومدم تو SSA که مدام تست ها رو توی تاپیک گزارش میدادیم و هیجان خاصی داشتیم .
الان رفتم دیدم با تست هایی که سیاوش جان ثبت کرده تیم 3000 پوینته شده گفتم مثل 1000 و 2000 که خودم گزارش دادم اینم بیام بگم .
به نوبه خودم به همه بچه ها تبریک میگم .
دوستان دیگه تابستونه ها :دی یه ذره بیشتر باید تلاش کنیم و سعی کنیم با هم تست بزنیم تا انرژی بیشتری داشته باشیم .
بچه هایی که تهران هستن خودشون رو سریعا در پروفایل من معرفی کنن تا با اونها برخورد بشه :دی
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
سلام.
تبریکات ویژه میگم
میگم که کسی قرار نیست شیرینی بده این وسط ؟!
اونی که آخرین امتیاز رو Submit کرده(سیاوش) باید شیرینی بده اینجوری که نمیشه .(حالا به هر نحوی)
البته بقیه دوستان که دستشون به سیاوش نمیرسه و فقط من و نیما بهش درسترسی داریم :lol
رفتند GOOC مقام اوردند هیچی نگفتیم...ایندفعه دیگه دوستان باید همراهی کنند
پ.ن
البته شهریار عزیز هم فکر نکنه باهاش کاری نداریم ها اونم به موقش :دی
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
سلام دوستان
ديروز من دو امتياز ثبت كردم و هيچگونه تقلبي هم در كار نبوده امروز هم دوباره ميرم شانسم رو امتحان كنم فيلم هم ميگيرم ولي سوال اينجاست كه چطوري موقع ثبت يك چنين امتيازها كاري كنيم كه براي hwbot جاي هيچگونه شكي باقي نمونه ملاحظه بفرماييد
موقع ثبت آنها نفر اول در e6550 را گرفتم البته شايد شانسي بوده و يا احتمالا باگي در كار بوده ولي اگر امروز هم تونستم دوباره بزنم چطوري ثبت كنم كه ردخور نداشته باشه
راستي چرا من نميتونم عكس رو up كنم حتما بايد zip كنم و بعد attach كنم
آخرین ویرایش توسط mamehdi در تاریخ 04-08-10 انجام شده است
سلام .
من دیروز تست هاتون رو دیدم اولش خیلی تعجب کردم که چطوری تست ها گلوبال گرفته ولی کمی توجه کردم دیدم باگه .
این تست ها رو نمیشه جوری ثابت کرد چون کاملا مشخص که باگ هست .
وقتی از این جور ریزالت ها گرفتید که کمی عجیب غریب بود بهتره که ثبت نکنید .
با تشکر نیما .
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام همونطوری که نیما جان پاسخ دادن این تست ها رو نباید ثبت کنید یا در صورتی که ثبت می کنید Not Participate ثبت کنید که برای شما مشکل ساز بشه
شما می تونید عکس های خودتون رو در اپلود سنتر شهر سخت افزار اپلود کنید
http://img.shahrsakhtafzar.com/
موفق باشید
New Season
سلام. گفتم یه کم بتکونیم اینجا رو خیال نکنن SSA بیکار نشستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تستای هست که جمعه زدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
شروع تست باAMD .
مین بایو استار 890FX + سمپرون 140 (1020)
http://hwbot.org/community/submissio...40_35sec_787ms
http://hwbot.org/community/submissio...min_6sec_144ms
آن لاک هم شد تستاشم گرفتم اما الان تو اون هاردمه! شد athlon II X2 4400e
این تست با ایر هست متاسفانه تمام تستایی که گرفتم با نیتروژن پریدن!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا 4.95GHZ با رم DDR3 جلو رفتم.
این AMD هم خیلی باگ داره و اصلا نمی شه فهمید چه مرگشه مخصوصا قسمت رمش که تعطیله!
اکثر تستا م فیل می شد بعد 4.95گیگاهرتز ! خودم مونده بودم به جایی رسیده بود که رو 4.3 هم رو نیترو نمی اومد!
بعدا دلیلشو فهمیدم :دی عکس زیرو نگاه کنید : این علتش بود ( اصلا مین رو عایق بندی نکرده بودم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------------------------------------------------------------
تستای گریه در آر!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه تستم بدون دل و دماغ زدم :
http://hwbot.org/community/submissio...860_5sec_281ms
با 860 ( حیف که رمام تو تست قبلیش که MAXXMEM بود سوخت وگرنه 900CL6-8-6-18 پایدار بود!)
آب تجاوز کرد به رم هام اونا هم سوختند!
تو عکسم مشخص هست خیلی دسمال پیچش کردم اما یه لحظه غافل شدم یخ ذوب شد بعد ....
بقیه عکسا :
http://up.iranblog.com/Files2/aa4e770984cc4ac09c96.jpg
http://up.iranblog.com/Files2/016b949671ea42028408.jpg
http://up.iranblog.com/Files2/a70c9f4ab8cd44b8ac33.jpg
http://up.iranblog.com/Files2/4fbc9c44d5a44e5c9875.jpg
http://up.iranblog.com/Files2/95be04e7f49e4966aa88.jpg
|
سلام دوستان.
امروز یک سری تست با پردازنده جدید که تهیه کردم زدم و نسبتا هم نتایج خوبی بدست اومد.
Athlon II X2 240 2.8GHZ رو ما تونستیم با استفاده از مادربرد DFI UT 790FX-M2R تا مقدار 5.4GHZ با خنک کننده نیتروژن مایع اورکلاک کنیم و متاسفانه باز هم مشکلات ما کم نبود. BIOS جدید که برای مادربرد ریخته بودم به طور کامل مشکل داشت مقدار Host Clock رو از حدودا 385MHZ به بالا Limit میکرد.و نکته جالب این بود که ما روی 380MHZ به طور 100% Stable بودیم و سیستم روی 385MHZ کلا Reject میشد.به هر حال با اینکه اصلا روی Validation کار نرکدم و یک ولید حتی کمتر از فرکانس که تست میزدیم گرفتم ولی موفق شدیم رتبه ها چهارم SuperPi 1M/Wprime/PiFast این پردازنده رو بزنیم و مقدار 20 پوینت حدودا به تیم اضافه شد.همونطور که به نظر میرسید پردازنده خوبی هست و روی تست ها ما هیچ CB/CBB از پردازنده ندیدم و حتی رو -190 هم بوت میشد و مشکل نداشت.و تمام تست ها روی فرکانس 5.32GHZ زده شد همچنین رم ها روی 1010MHZ CL4-4-4-12 تنظیم شده بودند.
SuperPi 1M : 15.281 sec #4
Wprime 32M:14.547 sec #4
Pi Fast 22.92sec
محیط تست:
موفق باشید/آرمان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Thanks to Nima
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
سلام دیدم اینجا خوابیده گفتم بیارمش بالا !!
کسی نیست ؟ :دی
خوب این چند روزه از روی بیکاری یه سری تست زدیم با آرمان که نتایج خوبی در بر داشت .
اولین تست که رکورد دوم جهان برای Wprime در کلاس سه هسته محسوب میشه .
Wprime 3Core 2nd WR
7sec 969ms
عکس از محیط تست
Hwbot Link
------------------------------
و تست بعدی هم تست کارت 220 روی پلاتفرم AMD بود که خیلی برام جذاب بود .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید #2 GeForce GT 220 GDDR3 in 3Dmark 2006 with 9871 marks - 1.5 points
عکس از محیط تست
Hwbot Valid
با تشکر نیما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.D3VIL. (30-08-10), D J V A H I D (30-10-10), Hessam_7800gtx (30-08-10), Jagvar (19-09-10), Labyrinth (31-08-10), N0m@d (30-08-10), nima_hl (30-08-10), rez (08-09-10), vandelin (16-10-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks