این مشکلات برمیگرده به آپدیت HWBOT به نسخه جدید به زودی حل میشه .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
چرا تست 06 شهریار با دوتا 5870 حذف شده ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
دوستان در قسمت ثبت ركورد دو تا گزينه هست كه يكي ميگه هيچگونه مدال و امتيازي بهت تعلق نميگيره و يكي ديگه اجازه پاك شدن توسط مديرسايت درصورت تخلف را ميدهد حالا سوال اينچاست كه بعضي از ركوردها علاوه بر امتياز global و hardware امتياز جهاني هم دارند جطوري ميشه كه اين امتياز به بعضي ركورها اضافه ميشه و به بعضي اضافه نميشه در حالي كه ركوردي كه بيشتر هست ركورد جهاني در آن لحاظ نشده و در كمتري لحاظ شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
سوالاتتون نا مفهوم هست متاسفانه
سوال اولتون که شما در صورتی که گزینه رو انتخاب کنید که نوشته شده
به شما هیچ پوینتی تعلق نمی گیرهDo NOT participate in hwbot rankings.
و در صورتی که گزینه دوم رو انتخاب کنید
امتیاز شما در رنگینگ محاسبه میشه و به شما این امکان رو میده که در قسمت Bot در این سایت حضور پیدا کنیدI've read and agreed to XXXXX. Failure to comply to these rules may lead to removal of this submission.
سوال دومتون رو من اینطوری برداشت کردم در صورتی که منظور شما گزینه دیگه ای بوده سوال خود رو واضح تر اعلام کنید تا پاسخ گوی شما باشم
چون hwbot به هر شخص در یک کت گوری یک بار پوینت میده امکان داره کسی که رکورد بیشتر رو زده با تک کارت یا دو کارت امتیاز بیشتری نسبت به 4 کارت گرفته باشه پس به این فرد پوینتی تعلق نمی گیره!
New Season
حسام جان خودم حذفش کردم و کسی حذفش نکرده . اگه شد در آینده با رکورد بالاتری Update اش میکنم اگه هم نشد دوباره ثبتش میکنم ولی این سری بدون نام Mobo چون گارانتی ایرانی از این موضوع زیاد خوشحال نشد و ما هم خواهان ناراحتی کسی نیستیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
memory overclock
gskill pi@2960mhz
cl11-11-11-31
2nd WR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
valid
hwbot
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
منظور من بعنوان مثال اين دو عكس است اولي ركورد كمتري زده ولي در قسمت ركوري جهاني ثبت شده و دومي با اينكه بيشتر هست ولي اين گزينه توش نيستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آيا براي ثبت ركورد جهاني از طريق ديگه بايد اقدام كرد
آخرین ویرایش توسط mamehdi در تاریخ 26-07-10 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این تست هایی که قرار دادید رم DDR3 به عنوان رکورد جهانی هست و رم DDR2 به عنوان اورکلاک در قسمت DDR2 محسوب میشه به همین دلیل هم رم DDR3 دارای اسکور کلی جهانی محسوب شده و یک قسمت برای پوینت کلی داره
New Season
سلام سیاوش جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیاوش جان من جدیدن به دین جدیدی پیوستم که خداش شما هستین، اسمش هم شده "سیاوشیسم"برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب برین سر پاچه خاری:
1- ای پتانسیل اور...
2- ای خدای اور ...
3- ای هلو ی عزیز
4- ای در دستان تو کمان ....(کمان کی بود معروف بود، همون :دی)
.
.
.
بابا تبرریک می گم من ندیده بودم تا حالا
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
سلام بچه ها
من چطور میتونم رکوردی رو که به دست آوردم تو سایت HWBOT ثبت کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید
B.m.B.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks