سلام دوستان...البته نیما جان لطف دارند....
دوستان برد از لحاظ اورکلاکینگ CPU و همچنین امکانات BIOS واقعا عالی بود و نسبت به دیگر مادربرد های MainStream هیچ تفاوت نداشت و شاید هم بهتر بود.حتی یک سری تنظیمات داشت که بنده روی سایر مادربرد ها ندیده بودم....از لحاظ ولتاژ و همچنین کنترول ولتاژ IGP و همچنین تنظیمات فرکانس گرافیک IGP در بایوس بی نظیر بود...قابلیت ولتاژ دادن به IGP/Side Port در حده زیاد رو داشت و میتونم بگم واقعا بورد خوب و دارای Performance/Price عالی هست.....
در رابطه با CPU خودم یک نمونه از این پردازنده دقیقا با همین کد 1008CPMWرو در اختیار داشتم و تقریبا روی یک مادربرد ضعیف تر (DFI UT 790FX-M2R) به این فرکانس رسیدم و به نظر میومد که مشکل از مادربرد باشه.ولی با تست روی یک نمونه از همین پردازنده با همون Batch روی این مادربرد متوجه Wall این پردازنده روی 6.5xx شدم و اگر این Wall وجود نداشت شاید این برد توانایی 7GHZ رو هم داشت و یکی از دلایلش هم داشتن تعداد 10 فاز برای تغذیه پردازنده باشه.....پردازنده هم روی LN2 واقعا از یک پردازنده 4 هسته مثل PhenomII X4 Series خنک تر بود و دما های بالایی رسیدیم البته CB هایی هم داشتیم که به راحتی رفع میشد...
تنها بنده یک مشکل روی این برد مشاهده کردم که شاید مربوط به چیپ AMD 890GX باشه که روی اورکلاکینگ Ram نسبت به چیپ 790FX/890FX ضعیف تر هست و روزی که ما روی این مادربرد تست میزدیم مسابقات Hwbot Challenge بود که قسط دوباره تست زدن MaxxMem رو داشتیم که موفق نشدیم(البته مکان این هم هست که مشکل از پروفایل باشه) ...ولی این مشکل چیزی از مزیت های برد کم نمیکنه..
نکته قابل توجه دیگر این هست که هنگام تست پاور مورد استفاده یک TONB 600W وات بود که توانایی های خوبی داشت...
در آخر تست ها هم قصد زدن رکورد های گرافیک IGP این مادربرد رو داشتیم که با توجه به کمبود LN2 موفق به اینکا نشدیم...ولی موفق شدیم به فرکانسی IGP که نفرات برتر تست های 3D این گرافیک رسیده بودند برسیم....(البته NB هم در اواخر تست زیر LN2 قرار گرفت)
ایشالا دفعه بعد....
یک سری عکس هم من از این تست ها بزارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که واقعا دیدنی هستند....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks