سعید جان دستت در نکنه که زحمت گذارش رو کشیده بودی، خداییش اصلا من حال نداشتم بنویسم.
اول از همه چی تشکر ویژه می کنم از جناب سعید موحد و خانواده محترمشون که یه 2 سه روزی مارو تحمل کردن و انشاالله که از دست من ناراحت نباشن.
خوب سعید بگیر که من اومدم یه بار دیگه اهواز، البته این دفه برای خفه کردن تو!!! LOL
چشم منو دیر دیدی هر عکسی که خودت خوب افتادی اپ کردی و عکس زرت و پرت منو گذاشتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می گم یه جایی نوشته بودی می خواستی منو بکشی واقعا چه احساس مشترکی داشتیم اون موقه :دی
حالا من وارد مباحث فنی کار نمی شم ولی تجربیات ی که برای اولین بار با نیترو رو بدست اوردم برای دوستان لیست می کنم.
1- تست گرفتن زیر نیترو خیلی با تست با ایر فرق می کنه
2- حتما توجه داشته باشید که اگر در یک وقت زمانی کوتاه برای چند پلتفرم اماده شدین کانتینر رو بشورید و دو باره استفاده کنید.
3- در فضای بسته تست نگیرید
4- خمیر سیلیکن واقعا تاثیر گذار هستش ، حتما توجه کنید.
5- جوگیر نیترو نشین
حالا این همه چیز گفتم ولی خداییش همه با نیترو کار کردن فقط من مونده بودم که کار نکردم.
---------------------
خوب حالا بریم در مورد مباحسی که جناب سعید مطرح کرده بودن.
آخه کدوم اورکلاکری توی بایس نمیره؟! دیگران رو نمی دونم ولی من همیشه بجز زمان تست گرفتن بقیه وقت توی بایس هستم.
در مورد ولتاژ ندادن هم سعید جان اغراق فرو مودن! وقتی من مطمعنم مشکل از ولتاژ نیست چرا ادم باید ولتاژ هسته رو بالا ببره! البته من ولتاژ 980 رو تا 1.8 هم دادم!!! از بس که سعید دم گوشم زمزمه می کدن!!!!!
اما من پیش خودم فکر می کردم اولین پروفایلم باید 5.5 رو با 980 بیام بالا! ولی مشکل دما داشتیم، برا همین من قصد داشتم اول یه فرکانس پایدار برای سی پی یو پیدا کنم که بعد بریم سراغ تنظیمات رم از توی خود ویندوز
با همون رم ها من خودم 2200 cl8 تست super-pi پاس کردم برای مسابقات انتخوابی GO OC و قرار بود cl7 تست بگیرم با همین فرکانس یا بالاتر که تقریبا فرکانس هسته در حد 5.8 می شد در محاسباتم یا چیزی در همون حدود.
اما بزرگ ترین مشکل هم راه نبودن ما دوتا با هم بود. سعید جان مخ من رو خودن و من مخ ایشون :D
توی فیلم ها هستش که داریم همش با هم دیگه کلکل می کنیم ولی بعد از همه این کارا وقتی خودمون نگاه می کردیم از ته دل می خندیدیم. واقعا خوش گذشت.
من از الان اماده شدم برای oc party تهران

Bookmarks