D J V A H I D (13-02-10), Jagvar (09-02-10), ripek (13-02-10), vandelin (14-02-10), ViViD (11-02-10)
سلام...محمد علی من از X58 زیاد سر در نمیارم فقط تست هایی که با نیما زدم یادمه که NB Frq بالاتری داشت NB Frq تو تو این تستا خیلی پایینه........احتمالا اگر بتونی یه ره بالاتر ببری تا 90K بشه گرفت.....در ضمن VGA هم اورکلاک نکردی........
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
D J V A H I D (13-02-10), Jagvar (09-02-10), ripek (13-02-10), vandelin (14-02-10), ViViD (11-02-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امروز بعد از ظهر تا حالا که ساعت 12 هست یه مشت تست اعصاب خورد کن با این 4850 که مشکل افزایش فرکانس هسته داره زدم.
دیروز و امروز سیاوش جان هم بیکار ننشسته بود و یه چند کیلوییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پوینت برا تیم گرفت. شدیم 49 م با 1903 پوینتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
http://www.hwbot.org/community/team/...khtafzar_iran_
اینم تستای من که حقم ان قدر نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست 06 با کمی ارتقاع شدم 18.1 پوینتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.hwbot.org/community/submi...50_17096_marks
تست 05 تازه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با 10 پوینت :
http://www.hwbot.org/community/submi...50_30136_marks
امروز که با سیستم ور می رفتم تونست تا نزدیک 4.7GHZ جلو بره و pi 1M رو پاس کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 9.031 چون کم پوینت داشت نزاشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا 51 پوینت دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 12-02-10 انجام شده است علت: تغییر نا گهانی پوینت ها ( زیاد شدن )!!
سلام به دوستای عزیزم .
در ابتدا 2000 امتیازه شدن شهر سخت افزار در HWBOT رو به همه بچه ها تبریک می گم و امیدوارم بزودی 3000 امتیازه شدن تیم رو جشن بگیریم .
خوب من همینجا ورود رسمی خودم رو به تیم HWBOT شهر سخت افزار اعلام میکنم و امیدوارم در کنار هم بهترین لحضات رو سپری کنیم .
در این چند روز تست های زیادی رو در کنار نیمای عزیز زدیم که واقعا تجربه خیلی خوبی از کار با نیتروژن مایع بود .
امروز هم به لطف یکی از دوستان توانستیم یک سی پی یو 920 تهیه کنیم که با تست هایی که روی اون انجام دادم تونستم در نتیجه 110 پوینت برای تیم بگیرم .
متاسفانه نیتروژن مایع تموم شد و نتونستیم تست های بیشتری بزنیم ولی اگر فردا بتونیم باز نیتروژن بگیریم قطعات زیادی داریم که تست بزنیم .
با آرزوی بهترین لحضه ها برای شما
اشکان عضو کوچکی از تیم
نهان گشت آیین فرزانگان / پراگنده شد نام دیوانگان
هنر خوار شد، جادویی ارجمند / نهان راستی، آشکارا گزند
شده بر بدی دست دیوان دراز / ز نیکی نبودی سخن جز به راز ...
ندانست خود جز به بد آموختن / جز از کشتن و غارت و سوختن
حکیم فردوسی
از طرف خودم و قطعاتم ورود شمارو به تیم شاد باش عرض می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ic3_drag0n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افرین شما رکرد بزنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من هم مشکلاتم که تموم بشه حتما به شما خواهم پیوستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطره قطره جمع گردد وانگهی @ میازار موری که دانه کش استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Curtis (13-02-10), D J V A H I D (13-02-10), ic3_drag0n (13-02-10), PUMAOC (13-02-10), ripek (13-02-10), Shahryar (13-02-10), vandelin (14-02-10), ViViD (13-02-10)
|
SuperPi 32M @ 8.422Sec
Core i7 920 at 4961MHz
CPUZ @ 5036Mhz
Core i7 920 At 5036MHz
اضافه شدن 30 امتیاز به تیم شهرسخت افزار
Going To Change New HardWare Soon
سلام به همه دوستان عزیز ؛ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهر سخت افزار همیشه مفتخر بوده که جایگاه بهترین های دنیای سخت افزار و اورکلاکینگ کشور باشه . افراد زیادی در شهر سخت افزار بودند و رفتند یا همچنان با ما هستند اما همه و همه نقش داشتند تا بتونیم به اهداف بزرگی که در راستای موفقیت تیم و کشور هست ، برسیم .
یادم هست قبل از شروع فعالیت جدی SSA OC TEAM زدن رکورد های جهانی چیزی جز یک آرزو نبود و استفاده از نیتروژن مایع ، قطعات High End و همچین فضایی تقریباً دور از ذهن بود تا اینکه قدم به قدم با زحمت بسیاری که بچه ها کشیدند تونستیم محدودیت ها را رفع کنیم و به اینجا برسیم .
100 ، 500 ، 1000 ، 1500 و بالاخره تیم شهر سخت افزار 2000 پوینت توی سایت HWBOT بدست آورد و این بار در جایگاه چهل و ششمین تیم جهان قرار گرفت .
واقعاً باید تبریک گفت به تمام بچه های زحمتکش تیم که با زحمت و تلاش بسیار زیاد باعث شدند به این موفقیت برسیم و امروز به صورت دسته جمعی جشن بگیریم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بچه های عزیزی که با راستی تلاش کردند و به هر اقدام ناشایستی برای کسب امتیاز متوسل نشدند ...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نیما عزیز و سایر گرافیست های تیم خواهشمندم یک امضای قشنگ به این مناسبت طراحی کنند تا دوستانی که مایلند در امضاهاشون قرار بدند .
راستی لازم به ذکر هست این نتایج این دو روز آخر که توسط دوستان عزیزمون بدست اومد واقعاً شاهکار بود . باز هم تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته دیگه اینکه دوستان تیم HWBOT SSA می توانند با دید سازنده اگه نقدی چیزی از جو یا ... تیم دارند برای بنده پی ام کنند .
تبریک و تبریک و تبریک ، پیش به سوی موفقیت بیشتر تیم شهر سخت افزار و به دنبالش کشور عزیزمون ایران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Curtis (14-02-10), esyoo (13-02-10), Extreme (14-02-10), Hamid2547 (13-02-10), ic3_drag0n (14-02-10), Jagvar (14-02-10), Labyrinth (14-02-10), M A H R A D (14-02-10), Mahdi_Moosavi (13-02-10), Moein (14-02-10), nima_hl (14-02-10), PUMAOC (15-02-10), R EZ A (14-02-10), serpens13 (13-02-10), Stream (15-02-10), vandelin (14-02-10), ViViD (14-02-10)
من هم به نوبه خودم این موفقیت رو به اعضای تیم مدیریت شهرسخت افزار و SSA Team تبریک میگم
تشکر ویژه ای دارم از برادران عزیزم نیما ، معین ، وحید ، سعید و تمام کسانی که در این موفقیت سهمی داشته اند
با تشکر و سپاس از شما
امیر
سلام دوستان عزیزم .
خوب این چند روزه واقعا خسته شدم . مثلا اومده بودم مسافرت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این چند روز تست های زیادی با اشکان عزیز زدیم که نتایج خیلی خوبی داشت و در حدود 300 پوینت به امتیاز تیمی تو نستیم اضافه کنیم که واقعا حال داد .
1 روز بیشتر از 2000 امتیاز شدنه تیم نمیگذره و در حال حاظر تیم 2200 امتیازه هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سری عکس هم از محیط تست براتون میزارم .
ولی رطوبت اینجا سرویس کننده بود .
با آرزوی بهترین ها برای شما - نیما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
.D3VIL. (15-02-10), Hamid2547 (19-02-10), Hessam_7800gtx (14-02-10), ic3_drag0n (06-05-11), Labyrinth (14-02-10), M A H R A D (14-02-10), Mahdi_Moosavi (14-02-10), Moein (14-02-10), nima_hl (14-02-10), PUMAOC (15-02-10), serpens13 (14-02-10), Shahryar (14-02-10), Stream (15-02-10), vandelin (14-02-10), ViViD (14-02-10)
saeid0c عزیز هم به جمع کاربران HWBOT SSA Member اضافه شدند !
ضمن تبریک به سعید عزیز امیدواریم که با فعالیت هر چه بیشتر خودشون در آینده بتونند امتیازات بیشتری را برای شهر سخت افزار و کشورشون بدست بیارند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من در حال بررسی هستم به زودی خبرشو بتون میدم
با تشکر
SSA MEMBER
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 25-02-10 انجام شده است
New Season
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks