دوستان امروز چندتا ركورد عجيب زدم اگه خدا بخواد فكر كنم ركورد جهاني چند قسمت از hwbot رو تكون بدم
برام دعا كنيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان امروز چندتا ركورد عجيب زدم اگه خدا بخواد فكر كنم ركورد جهاني چند قسمت از hwbot رو تكون بدم
برام دعا كنيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT SSA Member
بابا ایول کارت درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم پشت سرت هستم.کم کم انشاالله دوستان هم اضافه میشن برو جلو کم نیاری یه موقه ها.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------------------------------------
سرپنس جان(البته ببخشید اسمتون یادم نیست،شرمنده) من که دیگه یه 30 تایی احتمالا شاخ در آورده باشم.بابا این لپ تاپ شمارو باید بدین توی موزه گزاشت جان خودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من الان مغزم از 8 گزشته شده 12 یاشاید 24 بابا یه توضیح بدین قضیه چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطور توی فرکانس 1.6 از فرکانس 2.6 ترف جلو زدین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
بابا خدای تست گرفتن
خدای اور کلاک
اصل تکنولوژی
بابا لپتاپ موشکی
(گمونم این شلوارش جین هستش که شلوارش جر نمی رهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) شوخی بود به دل نگیری ها
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 11-09-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
serpens13 (12-09-09)
مرسي جگوار جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من كوچيك شما سياوش هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا لب تاپ من خودمم شوكه كرده بود با امتياز هايي كه ميگرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته خيلي چيزا هست كه بايد از شما دو ستان ياد بگيرم شما كارتون درسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ركورد جهان رو ميخوام با سيستمي كه تازه بستم بشكنم
اينم فقطو فقط بخاطر اينكه شما دوستان پشتم هستيد و از شما انرژي ميگيرم توكل بر خدا ببينيم چيكار ميكنيمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (11-09-09), Labyrinth (11-09-09), Musketeer™ Pro (11-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks