دوستان عزیز بنده یه دوروز سرم شلوغ بود نتونستم سر بزنم اما حالا که اومدم می بینم اتفاق هایی افتاده
اول از همه برم سر مشکل خودم : آغا بنده پروفایلم مشکل داره و هیچی نشون نمی ده باید چی کار کرد
(البته یکی از دوستان گفته بودن یه اکانت جدیدی درست کنم،اما چرا آخه من تازه یه مقداریامتیاز گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
دوم: آغا بنده مشکل دانلود دارم درسته یه 2 تا از نرم افزارا رو دانلود کردم اما همه رو ندارم اگه می شه برای بنده هم بفرستین ،ممنون میشم
سوم: رکورد fake یعنی چی اونوقت؟ بنده که نگاه کردم معنی تقلب می داد!! شاید با ثبت رکورد مشکل داشته باشم (که اون هم کمکم حل می شه) و رکوردی رو اشتباه ثبت کنم اما بنده سعی می کنم رکورد هام حتی بوی تقلب هم نگیره نه دیگه این که تقلب کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چهارم: کسی می دونه چرا وقتی آدم نقره می گیره باز هم یک یا دو پوینت بیشتر نمی دن؟
پنجم: در مورد صحبت دوستمون هست که بنده هم قبلا بهش برخورد کردم یکم مشکوک شدم اما ولش کردم
ولی آخه چرا این طوریه؟
البته امروز دوتا دیگه رکورد ثبت کردم که منجر به این شد که یه 3 پوینت دیگه بگیرم برای شهر سخت افزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از همه اساتید و مدیریت مهترمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks