دوستان عزیز چند تا نکته ، همینطوری به ذهنم رسید ، گفتم برای شما هم بازگو کنم :
به این عکس ( آخرین رنکینگ کشورها در سایت جهانی Hwbot ) توجه کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالبه که کشورهای صاحب سبک تر در اورکلاک ، از جمله آلمان و یونان و ایتالیا با اون همه اورکلاکر معروف با کشور اول ، یعنی روسیه اختلاف زیادی دارند !!
تا حالا فکرش رو کردید چرا ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی واضحه !! چون این روس ها به خاطر شرایط جغرافیای کشورشون ( نزدیک قطب شمال ) در فصل های سرد سال ، حتی دمای هوا به زیر 50- درجه سانتی گراد هم میرسه !!
یعنی به قول معروف این پدرسوخته ها .. همشون Xtreme Cooling سرخود هستن !! ( به قول خودم اورکلاک اندر حیاطی ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا دمایی مشابه دمای DICE به صورت طبیعی و با کمترین دردسر ( فقط یک سینک نسبتا بزرگ لازمه ، مثل سینک AIR COOLING های موجود در ایران) می تونه خیلی کمک بکنه .
واقعا دمای زیر صفر محیط ، برای اورکلاکر جماعت خودش نعمتی بس عظیم است ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
===============
نکته دوم اینکه در HWbot's Country Ranking بین 96 کشور موجود 57 مین هستیم ، که با کمی همت دوستان میشه به 50 هم رسید به زودی ! البته 134.4 از این 147 پوینتی که می بینید ، حاصل تلاش بچه های خودمون ( SSA Team ) هست ! البته اگه اشتباه نکنم 2 گروه دیگر ایرانی هم هستند که با پوینت هایی که می گیرن ، در نتیجه به بالا رفتن رنکینگ کشوری ایران کمک میکنند .

Bookmarks