سلام به همه دوستان گلم
دیشب گفتم عکس ها راس ساعت 10 صبح رلیز میشه ولی الان که دارم این پست رو مینویسم دارم میرم بیرون از خونه برای همین گفتم بهتر عکس ها زودتر قرار داده بشه تا دیرتر !!
پیشاپیش از برادر نیما طلب بخشش میکنم که دوتا از عکس هایی که فقط مخصوص خودش بود رو رلیز کردم : دی
عکس ها به سه دسته تقسیم میشوند که به شرح زیر هست :
دسته ی اول - عکس های دسته جمعی :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دسته ی دوم - انفرادی یا دو نفره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دسته ی سوم - قطعات و اورکلاک :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی عکس سفارشی هم قرار میدم که کسایی که نیومدن ازش بی بهره نمونن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر در مورد عکس ها یادتون نره
یک جمله هم به اون آقا /خانم که عکس ها رو به اسم خودش در سایتش ثبت کرده :
برادر / خواهر من این که شما دوست دارید عکس ها رو در سایت خودتون بزارید مشکلی نیست ولی چرا میگید خودتون عکس ها رو گرفتید ؟!
نکنید این کار رو ....
موفق و سبز باشید ، سید امیر
Bookmarks