سلام آقا مهراد؛
شرکت های سیب زرد، آلبالو، فن آوران پانا و رای بین رو نمی زنید؟
|
|
Administrator
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا، اضافه خواهند شد. چندتا شرکت دیگه هم هست که کاربران پیشنهاد دادن، اونا هم باید چک بشن و بزودی اضافه بشن.
اگر این وقت ما بگذارد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
AMD>INTEL (22-01-16)
Administrator
شرکت آلبالو کامپیوتر به دیتابیس شهرسختافزار اضافه شد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اندر حکایت گارانتی آلبالو کامپیوتر با تجربیات شما!
لطفاً وبسایت سایر شرکتهایی که نام بردید رو بفرستید تا چک/اضافه بشن.
سپاس
AMD>INTEL (11-03-16)
گوگل بزنید. به راحتی پیدا میشه آقا مهراد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه من چند موردی رو لینک زدم صفحه قبل.
Administrator
حسام جان اگه با گوگل به جواب میرسیدم که به شما نمیگفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عنوان مثال شرکت سیبزرد که شما اون رو به آدرس sibezard.com لینک کردید، وضعیتش Under Construction هست و هیچ مشخصات دیگهای هم ازش در اینترنت یافت نمیشه.
من گفتم شاید شما آدرس/مشخصات جدیدی از این شرکت داشته باشید.
بههرحال بقیه شرکتها بزودی اضافه میشن.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (18-03-16)
سیب زرد درسته. از اول هم سایتی نداشته. در آینده اطلاع ندارم که سایتی ایجاد می کنن یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مابقی شرکت ها کاملاً مشخص و واضح هست.
ممنون./
Aaron Swartz (17-07-16), AMD>INTEL (18-03-16), M A H R A D (18-03-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks