nima_hl (01-11-14)
آقای بامزه که فکر کردی به تنهایی به نکته ای پی بردی که بشریت از درکش عاجزن . سابقه کار چه ربطی به سال تاسیس شرکت داره ؟؟؟ می تونن قبل از تاسیس این شرکت در قالب یه شرکت دیگه ، مغازه یا حتی آزاد همین کارو کرده باشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یاد بگیریم تو زندگیمون اول فکر کنیم و بعد حرف بزنیم.
دلیلیم که من از این شرکت میگم اینه که واقعا مدیریت با وجدانی دارن. من تاحالا برای شرکت خودمون نزدیک 10 تا کوادرو پی ان وای با گارانتی عصر شتاب گرفتم. جدا از اینکه بسیار قیمت مناسب تری نسبت به کلاه برداران بازار داره و هرگز قیمتشون رو با میزان موجودی و تقاضا بالا نمی برن . گراانتی فوق العاده داره . مدیر فروششون آقای ضیایی جدا از اینکه واقعا ادم دانایی و دانشش بسیار بالا است و ساعت ها با حوصله به همه مشاوره می دهد بارها شده که کالاهایی رو که واسه دوستام خریدم و ایرادی پیدا کرده در دوران گارانتی بدون قید و شرط تعویض کرده . زمانی که همه ی کشور r9 295x2 را با قیمت های سرسام آور بالای 6 میلیون و تایتان زد رو بالای 11 میلیون می فروختن این شرکت همین کارت هارو به ترتیب 4.5 و 9.5 می فروخت . کیس ترمال تک یکی از دوستام رو تنها به خاطر سوخته بودن یکی از ال ای دی آش تعویض کردن . همین اینو تری رو دارن 1490 می فروشن با گارانتی 3 ساله تعویض . اونم کارتی که قیمتش تو بازار آسیا حتی از ایسوس و گیگابایت هم گرون تره . واقعا با انصاف و خدا شناسن . هم تو قیمت گذاری هم تو خدمات .
آخرین ویرایش توسط DCalling در تاریخ 31-10-14 انجام شده است
nima_hl (01-11-14)
سلام و درود بر شما دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DCalling برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر با بنده بیشتر آشنائی داشتید میدانستید که بنده همیشه طرف کاربران (یوزر) هستم تا شرکت های گارانتی کننده
بارها در همین فروم پیش آمده که من از شرکت های گمنام و خوش انصاف در برابر شرکت های بزرگ و بی انصاف تمام قد دفاع کردم
این شرکت هم بنا به گفته شما شرکت خوش انصافی است که در این صورت قطعا دوست بنده محسوب میشه ( در آینده در مورد آن بیشتر تحقیق میکنم )
ولی در هیچ کجای جهان رایج نیست در صفحه رسمی سوابق کاری پرسنل یک شرکت جزو رزومه آن شرکت محسوب گردد
به هر حال از دید بنده تناقض در آن دو بخش (که در پست قبلی درج کردم) در یک صفحه از سایت رسمی خنده دار بود که آن را بیان کردم
AMD>INTEL (01-11-14), M A H R A D (01-11-14), mehrdad_ab (01-11-14), امید رض (01-11-14)
پستهای اضافی پاک شدن.
===
دوست عزیز، شرکتی که حتی وبسایتش بالا نمیاد، معلومه که چقدر به مشتریهاش اهمیت میده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی زندگی یه مرحلهای قبل از فکر کردن و حرف زدن وجود داره، و اون ادب و احترامه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DCalling برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی، با لحن بهتری هم میتونستید حرفتون رو بزنید.
با توجه به فرمایش شما، اگه من همین الان برم یک شرکت ثبت کنم ولی پرسنل شرکت رو از افرادی انتخاب کنم که هر کدوم 10 سال سابقه کار دارن، پس میتونم بیام تو وبسایتم بنویسم:
شرکت ما در سال 1393 تأسیس شده و در عین حال دارای 10 سال سابقه کاری میباشد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شرکت عصر شتاب، اگه میخواست منظوری که شما فرمودید رو بنویسه باید مینوشت که پرسنل مجربی داره، یا قبلاً در چارچوب فلان شرکت یا مغازه، n سال تجربه کاری داشتند.
حالا از این موارد هم که جزء حواشی موضوع هست، بگذریم، باید بگم که این شرکت حتی اگه خدمات خوبی هم داشته باشه، چون سایتش فاقد اطلاعات لازم برای ما هست، نمیتونیم اونو در دیتابیس بذاریم.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (01-11-14), M3RS4D 50062 (18-11-14), mehrdad_ab (01-11-14), nima_hl (03-11-14), امید رض (01-11-14)
سلام دوستان
من یه لپتاپ اچ پی با گارانتی ایرانیان رهجو گستر خریدم
میخواستم ببینم چجور گارانتی هستش؟؟؟ خوبه یا بد؟؟
پیشاپیش ممنون
|
این شرکت مشخصا با کپی کردن اسم ایران رهجو دروهله اول قصد اشتباه انداختن کاربر دارد.از خدماتش چیزی نشنیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط skadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (18-11-14), Rezasam1 (18-11-14), skadi (18-11-14), مهدی بهادرفر (18-11-14)
من این گارانتی رو نشنیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط skadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فک کنم جعلی باشه
چ.ن ایران رهجو لپ تاپ های سونی رو گارانتی میکنه
ایرانیان رهجو گستر رو اولین باره میشنوم
دوستان اگه کسی اطلاعی داره به منم بگه
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
skadi (18-11-14), مهدی بهادرفر (18-11-14)
اشتباهیه که شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشالا هیچیش نشه
یک سال هم بیمه ی ایران هم داره مثلا
M3RS4D 50062 (18-11-14)
سلام از دوستان کسی هستکه بتونه لیست قطعاتی رو که توسط شرکت آواژنگ , سازگار ارقام , ویستا بخش رو گارنتی شده رو بزاره با تشکر !
لیست خاصی نیست .فقط یکسری نمایندگان این لیست رو دارند .سایت این شرکت ها مراجعه کنید . عموما محصولات رو نوشتند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (08-12-14), مهدی بهادرفر (08-12-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان این محصول در سایت سازگارم ارقام پیدا نکردم Western Digital Caviar Blue 1TB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks