پستهای اضافی پاک شدن.
===
دوست عزیز، شرکتی که حتی وبسایتش بالا نمیاد، معلومه که چقدر به مشتریهاش اهمیت میده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی زندگی یه مرحلهای قبل از فکر کردن و حرف زدن وجود داره، و اون ادب و احترامه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DCalling برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی، با لحن بهتری هم میتونستید حرفتون رو بزنید.
با توجه به فرمایش شما، اگه من همین الان برم یک شرکت ثبت کنم ولی پرسنل شرکت رو از افرادی انتخاب کنم که هر کدوم 10 سال سابقه کار دارن، پس میتونم بیام تو وبسایتم بنویسم:
شرکت ما در سال 1393 تأسیس شده و در عین حال دارای 10 سال سابقه کاری میباشد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شرکت عصر شتاب، اگه میخواست منظوری که شما فرمودید رو بنویسه باید مینوشت که پرسنل مجربی داره، یا قبلاً در چارچوب فلان شرکت یا مغازه، n سال تجربه کاری داشتند.
حالا از این موارد هم که جزء حواشی موضوع هست، بگذریم، باید بگم که این شرکت حتی اگه خدمات خوبی هم داشته باشه، چون سایتش فاقد اطلاعات لازم برای ما هست، نمیتونیم اونو در دیتابیس بذاریم.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks