گلپسر مگه من گفتم اونی که اطلاعاتش ضعیف تره بهش اهمیت داده نشه؟
تو گفتی که خودشون از اطلاعاتش ضعیف شون پا فشاری میکنن ، و بنا به دلایل ای که فکر میکنن درسته که درست نیست ، از دست مون میرن . خوب این جور افراد رو چه میشه کرد . چجوری میشه نگه داشت؟ افرادی که اطلاعات ندارن و با اینکه توضیح کامل هم میدی ، باز هم رو اطلاعات غلط شون پا فشاری دارن
مطمئن باش این جور افراد اگه از یه نفر حتی سیستم هم بخرن ، چن روز دیگه هم به خودشون و هم به فروشنده لعنت میفرستن که چرا این سیستم رو ازش خریدن (چون اطلاعات شون غلطه و نمیخان تصحیح کنن)
اینا رو من میگم بحث شون جداست نه اونی که اطلاعاتش ضعیفه اما تو بحث و گفتگو متوجه ی اشتباهش میشه

بدش گلپسر من روز اول از همون سایت یه چن تا لینک دادم (برا اینکه طرف بیشتر با جزئیات آشنا شه نه واسه تبلیغات) و آقا شهریار گفت که خلاف قوانین هه و منم دیگه لینک ندادم
الان که دادم ، چون به موضوع بحث میخورد و برا نمونه اون سایت رو دادم که نه اینکه هر کی جزئیات و توضیحات بیشتری مینویسه ، مشتریش کمتر شه
من واسه قیمتش اش لینک ندادم که وگرنه خودمم میدونم اون سایت نسبت به سایتای دیگه گرون فروش تره (البته بازار هم که خودت میدونی کلا نسبت به سایتا ارزون تر میدن)