من عقیده ام این بود که باید تمامی کاربران از سطح پایین ترین سواد تا بالاترینش بتونن بهره ببرن و فقط مختص قشر سطح بالای کاربران از نظر فنی نباشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم میگم با ارائه ی تمامی جزئیات و بخصوص سایت مرجع کاملاً موافقم! اما در مورد جزئیات کلی تر موافق نیستم! البته جزئیات کلی در حوزه ی مادربرد (نوع سوکت و چیپست) خوبه. اما اینکه مشخصاتش رو در جدول بیاریم، به نظرم کاربران سطح پایین رو بسیار تحت تاثیر قرار خواهد داد و به عنوان کسی که چندین بار تجربه کردم و واکنش کاربران رو دیدم به آقا شهریار گفتم. در هر صورت صلاح مملکت خویش، خسروان دانند!
اون سایتی هم که دادید و به قیمت های خون فروش داره، قطعاً سیاست های مختص به خودش رو داره!
شما چندمین باره که از سایت های ایرانی اینجا لینک میذارید که این تبلیغات محسوب میشه در انجمن و خلاف قوانین هست. قبلاً هم آقا شهریار به شما گفت. هر چند شاید هدف شما تبلیغات نباشه! اما باز هم لینک از سایت های ایرانی در انجمن میذارید علی رغم تذکری به شما دادن! نمی دونم این قانون کلی برای تمامی انجمن های معتبر در کشور رو هنوز درک کردین یا نه. خدا می دونه. قصد جسارت ندارم.
به عنوان نکته ی پایانی من معتقدم از 10 نفر، حتی یک نفر هم نباید محروم باشه! مگه خون اون 9 نفر دیگه رنگین تره که به 1 نفر اهمیتی ندیم؟!
حتی برای اون یک نفر هم به نظرم باید ارزش قائل شد و نباید محرومش کرد و به امان خودش رها کرد و بگیم مشکل خودشه که اطلاعاتش ضعیف هست! چنین چیزی درست و منطقی نیست.
حالا اگر از بین 2-3 میلیون نفر، یکی دو نفر بلد نیستن، خب این بحثش جداست و نمیشه آنچنان اهمیت داد! اما میشه با تمهیداتی، حداکثر قشر کاربران رو راضی نگه داشت که بتونن انتخاب مناسبی داشته باشن. بتونن قطعات مچ و سازگار با هم رو تا حدود زیادی تشخیص بدن. بخصوص در امر انتخاب مادربرد با پردازنده که از نظر سوکت سازگار باشن.
متاسفانه بسیار دیده شده که کاربران حرفه ای در کار خودشون (گیم یا رندر) با بودجه ی بسیار خوب فراتر از 6-7 میلیون برای انتخاب و خرید سیستم، توانایی تفکیک قطعات از هم و نوعشون رو ندارن!! بیشتر دیدگاه اقتصادی دارن و نگاه می کنن ببینن کدوم قطعه با بودجه اشون سازگار تره، همون رو انتخاب می کنن. دیدگاه فنی چون اطلاعات ضعیفی دارن، نمی تونن داشته باشن! این رو هم بارها و بارها باهاش مواجه شدم و همیشه توضیح دادم به طرف که بنا به این دلایل، این قطعات مناسب نیست. بعد هم خودشون مثلاً اعتراف می کنن که آره ما از سخت افزار هیچی نمی دونیم و شما زحمت انتخابش رو بکشید با توجه به نیازمون و ... .
Bookmarks