در مورد قیمت فرمودین کف قیمت فروشگاه های آنلاین معتبر! کف قیمتشون تقریباً زیر قیمت یوزر میشه! (البته اگر فروشگاهی وجود داشته باشه که زیر قیمت مصرف کننده بده! در شهرستان هم که قطعاً و مطمئناً چنین کف قیمتی وجود نخواهد داشت و فقط تهران یا نهایتاً مراکز استان ها رو شامل میشه.)

مشخصات کلی و لینک دادن به سایت مرجع بسیار خوبه و قطعاً استقبال خواهم کرد! اما به صورت درج در جدول نتیجه ی معکوس میده آقا شهریار! این معزل در سایت همسایه که بهتون در پی ام قبلاً گفتم و خودتون هم می دونید، وجود داره! یعنی کاربر کارت 2 گیگ دی دی آر 3 و فرکانس 3000 مادربرد رو ترجیح میده به سایر مشخصات یک قطعه!! اگر منظور شما این دو آیتم نیست، بفرمایید چه مشخصاتی از قطعه ی مادربرد و کارت گرافیک رو درج خواهید کرد در جدول؟
دو سایتی که شما فرمودین، تفاوت آنچنانی با سایت مرجع نداره! تمامی مشخصات ریز و درشت آورده شده! اگر دلیل شما از درج این مشخصات، مقایسه هست، کاملاً کاربران بی اطلاع رو سردرگم می کنه! کسانی که قصد مقایسه دارن، باید به سایت های مربوط به مقایسه و نقد و بررسی مراجعه کنن. چه بسا اینکه در همین سایت های مرجع هم امکان Compare وجود داره و می تونن از اون استفاده کنن.

شما احتمالاً برخورد نداشتید با چنین کاربرانی که پای حرفشون بشینید و ببینید چه چیزها که نمیگن!!
لازمه خاطرنشان کنم که ما در مملکتی زندگی می کنیم که به پردازنده ی کور آی میگن 7 هسته ای!! کور آی 5 میگن 5 هسته ای و کور آی 3 هم میگن 3 هسته ای!!
حالا اینکه به حافظه ی اس اس دی میگن هارد اس اس دی(!) که در همین انجمن هم شاهدش بودیم، بماند! ازش فاکتور می گیریم! اونقدرا هم مثل موارد بالا معزل بزرگی نیست!

اگر مثل ما دست در فروش داشتین، درک می کردین از دست دادن یک مشتری 7 میلیونی که شاید ماهی یکبار هم مراجعه نداشته باشن، اون هم مثل آب خوردن و از روی اشتباه و بی اطلاع بودن خود خریدار چه معزل بزرگیه؟! :D
حالا این طرف رفت سایت مرجع که چنین برداشتی داشت!!! وای به حال درج مشخصات که دیگه خودتون ف رو میگم، تا فرحزاد برید! :D

اینترنت یک مکان عمومی هست! هم حرفه ای ها هستن و هم کسانی که هیچ اطلاعاتی ندارن! اینطور نیست که همیشه قشر متوسط به بالای کابران رو در فضای عمومی مد نظر قرار بگیره!

باید قابل مفهوم و درک باشه از بی اطلاع ترین کاربر تا حرفه ای ترینش.

اگر بد میگم، بفرمایید بد میگی... :)

بد میگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا حسام ، چه ربطی داره آخه؟
تو مملکت ما هم هستن وقتی گفته میشه سیب زمینی سرطان زا هه ، اونو هم ردیف با شراب و سیگار میزارن و میگن این فرقی با اون نداره . دیگه نمیدونن سرطان ، احتماله
خوب تو هر قشری ، قطعا افرادی هستن که اطلاعات شون تو یه زمینه ای کم یا زیاد و .. هه و حتی گاهی همونطور که گفتی ، اصرار به اشتباه شون دارن مثل همین قضیه ی Core i7 و ...
اما مطمئن باش اگه یه آدم این جوری باشه در مقابلش 10 تا هستن که بلدن یا حداقل بیشتر از این بلدن
من که همونطور گفتم ، مثل همون سایتی که معرفی کردم ، نظرم رو ریزترین جزئیات هه و اگه میشه حتی از سایت مرجع خودش بیشتر