برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسام جان اگه مواردی که شما ذکر میکنید صحیح بود در مورد مشخصات کالا هیچ وقت سایت هایی مثل دیجی کالا یا GSM Arena یا mobile.ir موفق نبودند چون این ها نه تنها مشخصات پایه ای را قرار میدند بلکه مشخصات تخصصی را هم قرار میدند و میبینید که استقبال خریدار و ملت ازشون بسیار زیاد هست . مثال لیست قیمتیش هم آی تی رسان هست که داره با مشخصات میده و طرفداران زیادی پیدا کرده .
اینکه شما تصور میکنید خریدار گیج میشه ، خریداری صرفاً گیج میشه که هیچ اطلاعاتی نداره که اصلاً بازار هدف ما در اطلاع رسانی نیست و باز هم تاکید میکنم در این مرحله ما مشخصات خیلی ریزی قرار نیست قرار بدیم صرفاً مشخصات اصلی . پس فکر کنم بحثی روی این مورد نمونده باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد قیمت هم ما هدفمون اطلاع رسانی از قیمت های متوسط بازار هست نه بالا نه پایین . و دلیل ریزش را هم خدمتتون گفتم .
ما بر خلاف شما قصد ایجاد کردن حاشیه زود خیلی خوب برای فروشنده را نداریم بلکه هدفمون حاشیه سود منطقی فروشنده و متوسط و معامله برد برد خریدار و فروشنده هست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks