ببینید حسام جان ما دو تا بحث داشتیم باهم یکی بحث ایجاد جدول و مشخصات فنی بود که شما بیشتر از اینکه مخالف باشید فکر کنم وقتشو یا حالشو نداشتید ، چون هر شخصی به راحتی میتونه تشخیص بده که گذاشتن مشخصات کالا ها برای بازدیدکنندگان و خریداران بسیار معقول تر هست تا یک اسم ساده و یا بعضاً گیج کننده تا اینکه مشخصات اصلی کالا باشه توش .
مورد بعدی قیمت سقف بود که من خاطرتون باشه مخالفت آنچنانی نداشتم ، من بحثم این بود :
وقتی فروشگاه های آنلاین یه قیمتی را میگذارند و ملت میبینند ، قطعاً قیمتی که ما میگذاریم اگه ازون بیشتر باشه جوکه ! چرا جوک؟ چون خوب مگه طرف احمقه بیاد قیمت ها را از سایت ما چک کنه وقتی میدونه که جایی هست که قیمت هاش پایین تره و اون کالا را میتونه بفروشه بهشون ؟ برای همین قیمتی که ما باید بگذاریم کف فروشگاه های آنلاین معتبر و اون هایی که ندارند را هم میانگین قیمت بازار هست نه سقف نه کف .
شهر سخت افزار اصلاً دنبال این نیست که هر فروشنده ای در هر جای ایران سود کنه ، بلکه کمک میکنه که فروشنده هایی که توانایی عرضه کالا با مناسب ترین قیمت ها را دارند تشویق بشند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت ما ایشالله از بعد 13 ام تیم تخصصی ای را داریم برای لیست قیمت شکل میدیم که به روالی که بالا گفتم لیست قیمت انواع کالا ها را قرار خواهد داد و دوستان میتونید به طور منظم قیمت انواع کالاهای دیجیتال را در شهر سخت افزار ببینید. حالا اگه عزیزی مثل شما دوست داره همکاری کنه با ما روش ، خوشحال میشیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks